Kire szavaznál a következő 2022-es parlamenti választáson?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 19:08
A kérdező szavazást indított:
FIDESZ-KDNP
ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS
MI HAZÁNK MOZGALOM
KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT
EGYÉB PÁRT
59 szavazat
1/6 anonim válasza:
Lehet el se megyek. Orbánt is utalom dobrevet is marky zayt is Gyurcsányt is mihazankot is kutya párt idegesít szóval csak hányás és fekalia közül lehet majd valasztani
2/6 anonim válasza:
Arra szavazom aki jobb életszínvonalat ígér.😉reálisan.
4/6 anonim válasza:
Hány 2022-es parlamenti választás van? És volt már? Mert a kérdés a következő 2022-es választásokról kérdez. Én kíváncsi vagyok, kire szavaztál az előző 2022-es választásokon.
5/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába teszik fel itt minden héten ezt a kérdést, ide főleg csak fiatalok járnak, így hiába "nyer" itt mindig az ellenzék.
A nyugdíjasok és a parasztok nem járnak ide szavazni, de ők teszik ki az ország lakosságának jelentős részét és nekik már a fideszes TV2-M1-Kossuth rádió, a megyei újságok stb. stb. hazug propagandája már régen átmosta és manipulálta az agyukat.
6/6 anonim válasza:
Fentebb szavaztam.
Tavasszal akkor is szavazz, ha bizonytalan vagy.
Jobb a bizonytalan, mint a biztos rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!