A Fidesz vagy az ellenzék rendezvényén voltak ma többen?
Én a kutyák békemenetén voltam, ami a mi legfelsőbb vezetőnk békemenete előtt volt.
A legfelsőbb vezető békemenetére érkezetteket csak tegnap láttam, amikor is a Batthyány térnél a Bem rakparton, kb 20 busz ami szállította őket leparkolt, rendőri lezárással, a hazafelé igyekezni próbálók "nagy örömére", pár kilométeres dugót okozva.
Amúgy a volánbusz flottáját is igénybe vették, és a rendezvényről kiderült, hogy ukrajnából hoztatta őket a kormány.
A legfelsőbb vezetőnk békemenetére is eltekertem, ott a szabadság hídra terelték fel az embereket, optikai tuning céljából.
Ma délelőtt 4 tömött autóbusz várakozott átkelésre a Parassapusztai határon tele Lengyelekkel. Egy ismerősömtől úgy tudom a Románoktól is hoztak nem kevés embert. Onnan bárki mehetett - senkitől sem kértek sem oltásit, sem PCR vagy antigén tesztes és még a maszkhasználatot sem említették nekik.
Az ellenzéki tüntetésen jóval kevesebben voltak. Olyan jelentéktelen esemény volt, hogy a közmédia meg sem említette. Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy ez a taktika nem túl célravezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!