Hogy lehet hogy ennyien vannak a békemeneten, ha nincsen a Fidesznek egyáltalán támogatottsága?
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 14:39
11/23 anonim válasza:
Kérdető, látom neked fingod sincs, hogy milyen is volt az előválasztás. Aki online szavazott, az utána már nem szavazhatott személyesen valamelyik szavazóponton, és vica versa.
12/23 A kérdező kommentje:
#11 Ezt én értem nem is azt mondtam hogy lehet ilyet :D de akkor se összehasonlítható a kettő.
2021. okt. 23. 14:51
13/23 anonim válasza:
Ezek csak bér Ukránok, meg a krumpli, s busszal jöttek, nem gyalog s azért, meg aki ott van, az hülye lárifári. Valami szánalom magyarázatot hagytam még ki?
14/23 anonim válasza:
"Vajon "megünneplik" az 50. évfordulót is (2006)?"
Ülj le, egyes, vagy az orbáni közoktatásban vettél részt és még 15-ig sem tudsz számolni?
16/23 anonim válasza:
"Mi van, fideszes trógerek, nem tetszik, hogy valaki (az 5-ös) megírta az igazat a békemenetetekről? :)))"
Fiddereknek savanyú a szőlő.
17/23 anonim válasza:
Senki sem azt mondta, hogy a fidesznek nincs támogatottsága. Még ma is rendelkeznek két szavazóval egyik orbán, másik bajer zsolti.
18/23 mindentudó99 válasza:
Majd azt mondja a baloldal mint amikor a migránsokat filmezik a határnál. Szinészek statiszták . Össze van vágva felvétel. Tulajdonképpen nincs is kinn senki. Nincs rajtuk sál pedig hideg van tehát nem is mostani felvételek.
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
Adj hozzá 1956-hoz 50-et.
Leülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!