Van valami elképzelése a választóknak az országról?
Igen, ez a "hivatalos" fideszes propaganda, amit a sok nem gondolkodó szolga hangoztat. És nyilván sokaknak nincs információjuk, miután olyan helyzetben vannak, hogy csak kormányinfót van módjuk elérni. Ezt ugyan hanyagolják, de így csak önmagukra támaszkodhatnak, ami kevés.
De én más megközelítését említem a dolognak. Ez jó, mert a kormánypropagandán élőknek fogalmuk sincs a valóságról, így kevésbé kell álcázni azt. Az meg lényegetelen, mekkora meglepetés éri őket.
Nem a választóknak kell elképzeléseiknek lenniük, hanem a pártoknak :) Nekik pedig vannak programjaik, amelyek közül a választók kiválaszthatják a legrokonszenvesebbet.
Az én fejemben sem él kép egy ideális társadalomról, de elolvastam a pártok programjait és képességeimhez mérten ki tudtam választani, melyik lenne a leginkább előnyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!