Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van valami elképzelése a...

Van valami elképzelése a választóknak az országról?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy kiszavazóshow zajlik?

#kiszavazás #Márki-Zay Péter #Gyurcsány #Orbán #Ellenszavazat #Törzsi gyűlölet
2021. okt. 23. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Sokaknak semmi, páraknak csak az, hogy SorosmigránsGyurcsányemútnyócév a hibás, ellenben Viktorta a menő.
2021. okt. 23. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Semmiféle elképzeléssel,értékrenddel nem rendelkezik a többségük.A legnagyobb tragédia,hogy a tanulatlan félhülyék,hülyék is szavazhatnak.
2021. okt. 23. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Orbán Viktor az elképzelésem!
2021. okt. 23. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1: a másik felének meg az, hogy lop az Orbán, és bárki más menő, mindegy mit mond. Egyetlen érdemi adatot nem tudnának mondani, de szerintük minden szar.
2021. okt. 23. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Igen, ez a "hivatalos" fideszes propaganda, amit a sok nem gondolkodó szolga hangoztat. És nyilván sokaknak nincs információjuk, miután olyan helyzetben vannak, hogy csak kormányinfót van módjuk elérni. Ezt ugyan hanyagolják, de így csak önmagukra támaszkodhatnak, ami kevés.

De én más megközelítését említem a dolognak. Ez jó, mert a kormánypropagandán élőknek fogalmuk sincs a valóságról, így kevésbé kell álcázni azt. Az meg lényegetelen, mekkora meglepetés éri őket.

2021. okt. 23. 12:12
 6/7 molnarmarcell21 ***** válasza:

Nem a választóknak kell elképzeléseiknek lenniük, hanem a pártoknak :) Nekik pedig vannak programjaik, amelyek közül a választók kiválaszthatják a legrokonszenvesebbet.

Az én fejemben sem él kép egy ideális társadalomról, de elolvastam a pártok programjait és képességeimhez mérten ki tudtam választani, melyik lenne a leginkább előnyös.

2021. okt. 23. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs, egyedül az hajtja őket, hogy melyik párt ígér hangzatosabbat
2021. okt. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!