Székelyek tényleg többségükben a Fideszt támogatják?
" Nem itt élnek magyarországon, nem itt fizetnek adót."
Nem attól függ a szavazati jog, hogy ki él itt, és hogy hol fizet, ha egyáltalán fizet adót.
Az a 200 ezer listás szavazat ér egy darab mandátumot. Nem ott mosta fel a padlót a fidesz a baloldallal, hanem az egyéni körzetekben.
Én speciel egyiket se támogatom, de ha valami miatt választani kéne, akkor a Fideszt választanám.
S hogy miért? Mert az nem csak a Magyarországon élő magyarokkal foglalkozik, mint a másik.
Amúgy Orbánt mémekből ismertem meg annő tiniként, szóval ennyire érdekel a politika. Az itteni helytetekkel is csak annyira vagyok tisztában, hogy tudom milyen az RMDSZ logó...
A szavazati jog jár az állampolgársággal, teljesen független a lakhelytől.
Ha az adózási képességekről beszéljünk, akkor a baloldal kedvenc kisebbsége sem adózik,mégis szavazhatnak.Upsz vagy ez rasszizmus?:D
A határon túli magyarok ezerszer magyarabbak, mint egy magyarországi baloldali állampolgár.
9
Minek szavaznának egyáltalán? Nem itt élnek, nem itt fizetnek adót. Aki a nem ad be az ne akarjon kivenni se a rendszerből, pláne ne akarja eldönteni hogy milyen rendszer legyen. Amelyik külföldi szavazik azt emberszámba se tudom venni.
állampolgári jog szavazni
ha megszerzed az osztrák állampolgárságot, akkor szavazhatsz ausztriában is, és senki nem mondhatja, hogy ha magyarországon élsz akkor ne szóljál bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!