Mit szóltok ehhez? Ilyen a DK? Vagy ez nem igaz?
Az alábbiakat Karácsony Gergely nyilatkozta a DK- s fenyegetéssekkel kapcsolatban:
Világossá tette ismét, hogy ezek nem büntetőjogilag releváns mondtatok. „Ezek a mondatok sokkal keményebbek, nem arról szólnak, hogy megszavazzák- e valamelyik fővárosi cég költségvetési beszámolóját.”
Az ellenzéki pártok között egyszerre van rivalizálás és egymásra utaltság, és szerinte a DK vérmérséklete ebben másabb, mint a többi párté, ez ő beárazta.
„Ezekből a fenyegetésekből nem lett semmi”. Arra a kérdésre, hogy ezek arról szóltak-e, hogy jövő héttől nem lesz esetleg főpolgármester, Karácsony úgy reagált, hogy „igen, például”. ATV
Az a baj, hogy Geri azóta sem hozta nyilvánosságra az üzeneteket. Ez így sárdobálás, nem más. Amúgy el tudom képzelni, hogy igaz.
Számomra óriási csalódás Karácsony. Márki-Zaynak is óvatosabbnak kéne lennie vele szemben, nehogy hátba szúrja. Szerintem az ellenzék nagy része nagyon nem örül Péter győzelmének. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e neki szarból várat építeni. Mindenesetre én nagyon szurkolok neki, hogy legyen végre egy olyan ellenzék, aki érdemes a kormányzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!