Az index komment szekcióját mióta lepték el a fideszes trollok?
Mi az, megjelent pár olyan vélemény ami nem egyezik meg a mesétekkel? Zavar?
Tudjuk.
Szerintem kvóta van kaidva a trolloknak.
Nézd meg a politikai facebook posztokat. Az összes fidder politikus ott tobzódik, és nyomják az egy mondatos bebüfögéseiket. "soha többet gyúcsány" "majd 22-ben megmutatjuk" stb...
Én biztos nem leptem el ....🤔
Egy fideszes.
Amióta az orígót felvásárolta a NER és az ellenzéki olvasók nagy többsége, valamint azok akik független sajtóra vágytak, inkább az index-et kezdték olvasni. Hogy azokat akik békére és kultúrált sajtóra vágynak eltántorítsák az index-től trollokat béreltek, hogy lehozzák - legalább a komment szekciót - az origós óvodai színvonalra. Eleinte fizetett trollok mentek, a későbbiekben simán csak átirányítottak önkéntes NERrorristákat. Ezek nem bérkommentelők, hanem olyan mezei idióták, akik önként, ingyen teszik a dolgukat. Bizonyos időközönént magkapják a memo-t milyen hírekre milyen kliséket kell használni - ilyen volt amikor Karácsonyra kötelező volt ellőni az "alkalmatlan" jelszót, kötelező az ellenzékre a "moslékkoalíció" jelző használata. Kötelező a balhé keltés, kötelező a beszólogatás, egymás megvédése és egymás kommentjeinek lájkolása.
Főként ezért láthatsz fideszeseket az index-en "lelkes rajongó" titulussal.
Idővel ráindítják majd ezeket az embereket a Telexre is - most egyenlőre még csak pár birka írogat oda merő önszorgalomból, de a 22-es választás előtt irdatlan nagy kommentáradat van betervezve, előkészült mémekkel, képekkel, jelszavakkal, és a szokásos kötelező klisékkel. Még agyalnak MZP-nek egy jelzőn, de februárra meg lesz az is, aztán indul a fostenger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!