Már nagyon várod az Elk*rtuk premierjét?
Figyelt kérdés
Ma adják külföldön brüsszelbe lest a premier Hihi
Na mit szólnak a brüsszeli vaskalaposak?
2021. okt. 21. 07:50
1/12 anonim válasza:
Tudják, hogy fele hazugság! Nem békés tüntetők gyújtogattak, törtek be kirakatokat, tették tönkre a tisztességes emberek autóit!
2/12 anonim válasza:
#3 Senki sem állította hogy tisztességes emberek randalíroztak, filmben sem ez lesz.
4/12 anonim válasza:
Én kíváncsian várom. 2006-ban benne voltam a sűrűjében, reménykedek, lesz a filmben legalább 5 perc a valóságból is.
5/12 anonim válasza:
Lexarom, rövid az élet ahhoz, hogy hogy másfél órát (kb. gondolom) rászánjak, amit sose kapok vissza. Én egy filmet azért nézek meg, hogy szórakozzak.
6/12 anonim válasza:
Gondolhatod, mekkora érdeklődés lesz rá Brüsszelben...
7/12 anonim válasza:
Nyilván ők is tudják, hogy az egyik Orbán-propagandista csinálta a filmet.
8/12 anonim válasza:
Várom persze, kb. mint ebolás a maláriát, annyira.
9/12 anonim válasza:
Nagyon várom. 16 évesen tüntettem akkor, békés tüntetők között voltam, de mégis megkóstolhattam a paprika sprayt, gumilövedék szerencsére nem ért, de rendőr roham elől kellett hátrálnom.
Kíváncsi vagyok mennyire adja vissza az emlékeket a rezsimről.
10/12 anonim válasza:
Fele fikció, fele valóság. Ezt nevezik dokufilmnek. Fikció, mert szerepeltetik a "kiszivárogtatókat". Valóság, mert láttatják az utcai "harcokat". Mától látható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!