Most hogy Márki-Zay Péter lett az ellenzék miniszterelnök jelöltje, mekkora az esély, hogy győz az ellenzék jövő áprilisban?
Szerintem csak egy nagyon erős kampánnyal nyerhet. O.V. már nagyban osztogat, riogat, ez egy erős kampány a Fidesz részéről, ez a stílusuk és szintjük.
Az ellenzéknek legalább ennyire nyomulnia kell, mert ha nem, akkor ennyi.
Nem hiszem, hogy lehetne vele nyerni. A többség szemében nem elég erős, ha nem Dobrev ellen ment volna nem tudott volna nyerni.
A 2/3 nem lesz meg a fidesznek, viszont ha nyerni akar az összefogás le kellene állniuk azzal, hogy egymásra mutogatnak és nyilvános bebizonyítják, hogy még ők sem hisznek a másikban
Ugyanolyan 0%, mint nélküle. Ez a nép hiába mutatja (legalábbis egy része), hogy a törpe kivan már Viktortából, érdekes módon, mint az atom, úgy be fogják rengetegen húzni továbbra is Viktortának az X-et.
Ez a társadalom saját átveszi h*ére a lépéseivel.
MZP azzal nyerte az előválasztást, hogy sokan nem akarták Dobrevet. Két napig bőszen Dobrevezett is!
Ha most erősen hízelegni kezd a DK felé, akkor elveszíti a törzsszavazóit. Ha nyomja a 2010 előtti időszakra vonatkozó elszámoltatási szöveget, azzal meg a DK-s szavazókat veszíti el. Nem mintha lehetne rá szavazni, de azt nem mondhatja, hogy szavazz a DK-re és én majd jól elszámoltatom őket... vagy nem is, hiszen majd nekem fogják megmondani, hogy mi tegyek.
Szerintem szoros lesz, de megvan rá az esély, hogy leváltja.
Hódmezővásárhelyen bizonyított, az adósság széléről hozta vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!