Mások is érzékelik a kormányváltó hangulatot?
Figyelt kérdés
Hogy már csak fél év, és eltakarodik a Fidesz innen? Ismerőseim között abszolút érzékelem. Mind elmentünk szavazni, és örülünk az eredménynek is. Többünk jelentkezett szavazatszámlálónak, hogy megakadályozhassuk legalább a mi körzeteinkben hogy a Fidesz szétcsalja megint a választást.2021. okt. 20. 18:55
1/16 anonim válasza:
A kollégáim mind szidják a kormányt 10 böl 9. De már elkezdték a még nem kormányzó összefogást is szidni mondván az is rossz lesz.
2/16 anonim válasza:
Igen,látszódik valami, most végre megmozdulnak az emberek, bízzunk benne hogy sikerülni fog a kormányváltás
3/16 anonim válasza:
Nyilván a médiából áradó lopás, korrupció szövegnek meg van a hatása.
4/16 anonim válasza:
Sok birkát lehet befolyásolni saját érdeke ellenére.
5/16 anonim válasza:
Ja jönnek az összeesküvéselmeleteikkel meg hogy a kormány mondjon le.
6/16 anonim válasza:
1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez érdekes jelenség. Nálunk is 10 munkatársból 9 vérellenzéki. Baráti körben detto, ismerősi körben detto, edzőteremben is.
Na de akkor hogy lett 2/3 múltkor? :D
7/16 anonim válasza:
Bár én DK szimpatizáns vagyok,de utólag úgy érzem,jobb így,hogy Márky-Zay nyert,mert így nagyobb az esély a kormányváltásra.
És valamiért úgy is érzem,hogy kormányváltás lesz,így most a legerősebb az ellenzék,ahogy van.
8/16 anonim válasza:
Remélem, hogy bukik a Fidesz 2022 ben.
9/16 anonim válasza:
A nem anonim oldalakon sok a "vér ellenzéki".
Az anonimokon már más a helyzet. Ezen az oldalon sokan nem vállalják a lepontozást.
Az életben is ez a helyzet.
Kiváncsi leszek a békemenetre...
10/16 anonim válasza:
A fidesz bukni fog annak ellenére hogy szerintem elég jól csináljak a dolgokat, a média nagyhatalom befolyásolni tudja nagyon az embereket, élen a facebokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!