Nem szakad le az ég aki ezt a kérdést kiírta? Méghogy minden rendben lenne?
Sokan mondják, hogy azért nincs az ellenzéki tüntin csak 99 ember, mert a magyar ember "birka"-hoz hasonló, azaz tűr a végtelenségig. Viszont ennek ellentmond, hogy a balaton öszödi kiszivárogtatás után volt nem kis forradalom. 10 ezrek voltak ott az MTV ostrománál, amikor a kendermagosok vizeletét átvették, de Toroczkaiék 12 pontját nem.
Tehát mégsem "birka" a magyar ember. Szerintem erre a magyarázat kézenfekvő. Egészen egyszerűen annyi, hogy most virágkorát éli a középosztály. A melós a Boshban nagyon jól keres, a szakmunkás vállalkozó milliókat hasít havona, mindenkinek futja drága iphoneokra. Énekes/zenész Dopeman is pl, aki világéletében baloldali volt, még indult is az MSZP alatt, most azt mondja, hogy "MÉg sosem éltünk magyaok ilyen jólétben". Ezt én is meg tudom a saját tapasztalataim alapján erősíteni.
Mit gondolsz?
MÉg sosem éltünk magyaok ilyen jólétben". Ezt én is meg tudom a saját tapasztalataim alapján erősíteni."
Azért ez a fene nagy magyar jólét még mindig csak európa legalja.
Van pénz iphonera na ez nem semmi.
Hatot a 10 éves propaganda. Az elméd védtelen. Biztos halottál arról a németről, aki elrabolt egy nYolc éves lányt és tíz évig pincében tartotta, annyira megbízott már a lányban, hogy levihette a szemetet, akkor szökött meg.
Amikor a fogvatartója öngyi lett, ez a lányt sírt.
Orbán rendszere pont ilyen, amint láttok egy jobbat, mint a veszett örültek úgy fogtok futni a szabadságotokért.
De! Orbán rendszere még 100 év múlva se követi el azt a hibát, hogy bízzon bennetek, nem viheted le soha a szemetet egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!