Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2030 után, mikor Orbán Viktor...

2030 után, mikor Orbán Viktor visszavonul a miniszterelnöki poszttól, ki fogja átvenni a helyét?

Figyelt kérdés
Szerintem Szijjártó vagy Kocsis Máté jó választás lenne! Hajrá Fidesz!
2021. okt. 19. 23:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10. A ballib nedves álmokba minden belefér, más sem jut nektek, szegényeim. :(
2021. dec. 8. 10:21
 12/19 anonim ***** válasza:

Á, értem: akinek tele van a töke ezzel az arrogáns, pszichopatával, meg az urizáló tahók gyülekezetével, akikkel körülvette magát, az bizonyára csakis ballib lehet, ugye?

Mondanám, hogy gondolkozz egy kicsit, de látom, hogy ahhoz korlátolt vagy, úgyhogy inkább nem állítalak teljesíthetetlen kihívások elé.

2021. dec. 8. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es, nem látod, hogy pont az a baj, hogy ők gondolkodnak, mégpedig úgy, hogy hiába omlanak össze a korházak, vagy a hadseregben, rendőrségen csak kilépési stoppal tudják biztositani a létszámot, esetleg az elvándorlás, vagy a rekord magas infláció, de legalább a buzeránsok nem inzultálják Gyurcsánnyal és Sorossal, meg a migránsokkal a gyerekeket. Ma ezt jelenti fideszesnek lenni.
2021. dec. 8. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:

#13 Egyetértek.

Valamikor, réges-régen (lassan 50 vagyok) szavaztam is rájuk, de már jó ideje nem tenném semmi pénzért.

Komolyan megdöbbentő, hogy mára sikerült több tekintetben is alulmúlni Kádár rendszerét. '90-ben álmomban sem hittem volna, hogy ez bekövetkezhet.

2021. dec. 8. 11:58
 15/19 anonim ***** válasza:

#12. Egyszerűen csak kinevettelek, ne láss bele többet. Olyan egyedi ez a börtönös álmodozás, hogy tényleg nem írja be naponta valamelyik felvilágosult a gyakorira. :))

#13. Így igaz, Orbán győzelmének oka pedig a krumpli. :)

2021. dec. 9. 08:12
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ös, fngm sincs, hogy a győzelmének az oka -megmondom őszintén, nem is érdekel-, de azt tudom, hogy nálunk falun, a 18-as választássokkor a helyi fideszes képviselő urnazárás után nagy mosollyan és dossziékkal a válla alatt mászkált választókörzetről, választókörzetre. Ezt többen tudják tanúsitani, sokan láttuk, bár senkit sem érdekelt, hiába jelentettük.
2021. dec. 9. 09:45
 17/19 anonim ***** válasza:

#16. Jó látni, hogy a Lenin-fiúk mindig lesben állnak, és ha a fideszes (=nem a megfelelő oldalon álló) képviselő gyanúsan viselkedik, megy a feljelentés, mert ott biza valami simlizés lesz.

Még mosolygott is? És a hatóságok nem csináltak semmit? Ez alighanem a diktatúra újabb csalhatatlan jele. :DD

2021. dec. 9. 09:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Lenin fiúk lesben állunk :D Ez qva jó! Tudod hol állunk haver? Itt falun, max a disznók, meg a tyúkok közt, és nem lesben :D

Körzeti megbizott van itt, nem, hogy pártok, vagy képviselők, mi a fszról beszélsz?!

2021. dec. 9. 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
#18. Te írtál képviselőt, most meg rajtam kérnéd számon? :)
2021. dec. 9. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!