2030 után, mikor Orbán Viktor visszavonul a miniszterelnöki poszttól, ki fogja átvenni a helyét?
Á, értem: akinek tele van a töke ezzel az arrogáns, pszichopatával, meg az urizáló tahók gyülekezetével, akikkel körülvette magát, az bizonyára csakis ballib lehet, ugye?
Mondanám, hogy gondolkozz egy kicsit, de látom, hogy ahhoz korlátolt vagy, úgyhogy inkább nem állítalak teljesíthetetlen kihívások elé.
#13 Egyetértek.
Valamikor, réges-régen (lassan 50 vagyok) szavaztam is rájuk, de már jó ideje nem tenném semmi pénzért.
Komolyan megdöbbentő, hogy mára sikerült több tekintetben is alulmúlni Kádár rendszerét. '90-ben álmomban sem hittem volna, hogy ez bekövetkezhet.
#12. Egyszerűen csak kinevettelek, ne láss bele többet. Olyan egyedi ez a börtönös álmodozás, hogy tényleg nem írja be naponta valamelyik felvilágosult a gyakorira. :))
#13. Így igaz, Orbán győzelmének oka pedig a krumpli. :)
#16. Jó látni, hogy a Lenin-fiúk mindig lesben állnak, és ha a fideszes (=nem a megfelelő oldalon álló) képviselő gyanúsan viselkedik, megy a feljelentés, mert ott biza valami simlizés lesz.
Még mosolygott is? És a hatóságok nem csináltak semmit? Ez alighanem a diktatúra újabb csalhatatlan jele. :DD
Lenin fiúk lesben állunk :D Ez qva jó! Tudod hol állunk haver? Itt falun, max a disznók, meg a tyúkok közt, és nem lesben :D
Körzeti megbizott van itt, nem, hogy pártok, vagy képviselők, mi a fszról beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!