Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire hihetőek a közvélemén...

Mennyire hihetőek a közvéleménykutatások? Tényleg magasan vezet a fidesz az összefogással szemben?

Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Már melyik kutatás? Mert ahány cég, annyi különféle adat van.
2021. okt. 19. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Tarlóst is túlmérték, de hát nekik ez kell, nem tűnt még fel ez a kormány mindenben "sikeres" :D
2021. okt. 19. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
8%

Most komolyan viszonylag jól átvészeltük a covidos válságot, alacsony a munkanélküliség, jövőre egy csomó pénzt fog kiszórni az állam, szerintem az lenne a meglepő ha kormányváltó hangulat lenne.

ma 20:29

2019-ben országos 53%-ot kapott a Fidesz, szóval szép hogy ti Budapestre veritek de közben meg az egy csúfos vereség volt az ellenzéki oldalon, azért éltétek ti azt hatalmas győzelemnek meg, mert kisebb kikapás volt mint az előző önkormányzati választáson, de ugyanezt az eredményt érte el a "baloldal" 2006-ban is amikor meg hatalmas vereségként értékelték a saját teljesítményüket.

[link]

2021. okt. 19. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

#13 volt, hogy nálunk haltak meg népességarányosan a legtöbben COVIDBAN az egész világon, most a 6. vagyunk:

[link]

Ergó szerintem nem vészeltük át jól a válságot, még csak viszonylag sem. Szerintem érdemes nem kizárólag a kormánypárti médiából tájékozódni.

2021. okt. 19. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy kutatás tévedhet. De ha több kutatás több időszakban ugyanazt a képet rajzolja ki, akkor nem igazán lehet tévedés. Azt is érdemes megnézni, az elmúlt választásokon ki mennyire talált el valamit. A Medián és Nézőpont elég jó előrejelzéseket adott a múltban, még a Závecz is, viszont az Iránytű, IDEA, Publicus, Republikon inkább felejtős.

Amúgy engem idén már hívott Medián és Iránytű is, szóval tényleg kutatnak.

2021. okt. 19. 21:30
 16/16 anonim ***** válasza:
12%

"volt, hogy nálunk haltak meg népességarányosan"

Nálunk van a legtöbb elhízott, alkoholista, dohányos, legrosszabb eü és halálozási mutatok évtizetek viszonylatában.

Bárki lett volna kormányon, akkor is ez lett volna.

"Ergó szerintem nem vészeltük át jól a válságot, még csak viszonylag sem. Szerintem érdemes nem kizárólag a kormánypárti médiából tájékozódni"

IMF és valamelyik hitelminösitő szerint van így.

2021. okt. 19. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!