Nem lesz bajban az ellenzék tavasszal? A nyuggerek nagyon nem bírják Márky-Zayt.
A DK oldaláról jövök, ilyeneket olvastam:
"Nagyon sajnálom, hogy nem a legkormányzó képesebb jelölt nyert, és nem tudom elfogadni, hogy a 6 párt beálljon MZP miniszterelnök jelöltsége mögé, ez az egész ellenzék megcsúfolása. Baloldali liberálisként szerintem semmilyen indokkal nem lehet támogatni egy Orbánnál is nagyobb fasisztát."
"Mi a magunk részéről befejeztük a politizálást. Senki nincs és nem is lesz ezek után, aki képviselje a lecsúszóban lévő középosztály érdekeit."
"Mzp ugyan olyan mint Orbán talán még egy fokkal rosszab🤑🤑"
"Ez MZP egy öntelt beképzelt,hatalom éhes ember.Fideszes volt,az is marad!A választásokig a lelkét is képes lesz eladni a fidesznek."
"Vegyétek már észre!!! Zay=orbán."
"Hát én nem gratulálok,ez a gyökér szét fogja verni az összefogát.Rengeteg baloldali nem fog elmenni szavazni tavasszal,köztük én sem!🤮"
"Sajnos, és őszintén mondom hogy sajnos nálunk a bővebb családban kb. 10 emberről tudok aki semmilyen körülmények közt nem fog egy MZP-vel felálló ellenzékre szavazni jövőre. Sem az én családom, sem a páromé nem fog egy ilyen embert támogatni."
"Markiék elcsalták ezt a választást! Én biztos nem fogom őket támogatni!!!"
"Nem fogunk a Fidesz beépített emberére szavazni, nem kell még egy Orbán!"
Ezek olyan kommentek, amik elég jó lájk arányt kaptak, és kevés elutasító emoji-t, tehát msot ez az általános vélekedés DK-s nyugger körökben.
Ha a fiatalok elmennek szavazni, akkor Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök. Ugyanis a fiatalok nagy része, őt tartja legalkalmasabbnak.
(Én is fiatal vagyok, onnan tudom)
Áprilisig sok idő van még.
Az sem lépne meg, ha ezek fideszes trollok lennének.
Már most bajban van, és ez talán tavaszig fokozódni fog. A friss felmérésben:
Orbán 51 - MZP 41.
Mintha besült volna a csodafegyver, MZP sokakat elriaszt.
Valósnak tűnő profilok voltak, a fideszes kommentelők meg ki vannak tiltva a DK oldaláról, a DK elég gyorsan lép ha tiltani kell.
"A DK oldaláról jövök"
Jó, itt hagytam abba az olvasást.
Legközelebb javaslom a Vadhajtások kommentjei alapján próbáld megbecsülni az országban lévő rasszizmus mértékét.
A Vadhajtások kommentjei alapján a Vadhajtásokon lévő kommentelők rasszistaságának mértékét lehet meghatározni.
A DK oldalán lévő kommentek alapján pedig a Márky-Zayra való hajlandóságuk mértékét. Nem az országban lévő hajlandóságot, nem a többi pártban lévő hajlandóságot, hanem a DK-szektások hajlandóságát. Vagy szerinted az ott lévő kommentek nem ezt reprezentálják? Rendben, de akkor a Fideszesek kommentelők értelmi szintjéről se tessék következtetéseket levonni a Fidesz oldalán lévő kommentek alapján!
"Rendben, de akkor a Fideszesek kommentelők értelmi szintjéről se tessék következtetéseket levonni a Fidesz oldalán lévő kommentek alapján!"
A Fidesz-kommentelőkéről lehet, de a Fidesz-szavazókéról már kevésbé. Nyilván az ilyen felületeken a mindenkori farhátkommandó van túlsúlyban mindkét oldalon.
Bőven van idő elsősorban a DK-politikusoknak kitapogatniuk, hogy tényleg valós probléma-e az, hogy a saját szavazóik nem lennének hajlandóak elmenni szavazni csak azért, mert nem Klárika a jelölt.
Szerintem hagyni kell kidurcizni őket most 1-2 hónapig, mielőtt feléjük nézünk újra. Értelmetlen az ilyen friss sértettségeken pörögni és azoknak óriási jelentőséget tulajdonítani, amikor még 6 hónap van a választásokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!