Önök is így vannak vele?
Figyelt kérdés
én nagyon nem örülök hogy mzp nyert.A kedvencem mikor rendszerváltásról ugat, és Gyurcsány a legfőbb szövetségese 😂
én akkor szavaztam volna az ellenzékre ha dobrev nyer így viszont a fidesz a befutó. önök is igy vannak?
2021. okt. 19. 16:01
1/8 anonim válasza:
Az első résszel teljesen egyetértek...
Én Dobrevre nem szavaztam volna, mivel a Fideszre fogok!
2/8 anonim válasza:
Mert dobrev legfőbb szövetségese, és egyébként hitvese is nem Gyurcsány?
3/8 anonim válasza:
MZP egy baromi ellenszenves figura. A hazaárulózásával, leánygyerek fenyegetésével, b*zizásával stb. Emberileg nagyon mélyen van.
4/8 anonim válasza:
Hú itt is mennyi agymosott van, akit kilóra meg lehet venni kettő darab összevágott mondattal, és akkor csodálkozunk, hogy ennyire nyomorult helyzetű a társadalom. 🤣
5/8 A kérdező kommentje:
? indokok #4-es miért is vagyok agymosott mert más a véleményem?
2021. okt. 19. 16:23
6/8 anonim válasza:
4: bizony, a politikában a kimondott mondatoknak súlya van. Akár még évek múlva is. Nem lehet mindent elintézni egy "fáradt voltam"-mal, ez normális országokban nem így működik. Reméljük, Magyarország is bebizonyítja, hogy egy normális ország, és nem választ meg egy ilyen futóbolondot (idézet Oszkó Pétertől)
7/8 anonim válasza:
Mondom én, hogy sok az IQ bajnok. Két összevágott mondat alapján következtettek. IQ 60 🤣🤣🤣
8/8 anonim válasza:
Fenyegetet lányokat, és b#zizott?
Én gyeikről sem tudok, de tudtommal a melegekért ki is állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!