Mit szóltok, ha bevallom, hogy engem ellenzéki szavazóként és kommentelőként Soros támogat?
Itt a nagy beismerés, a lebukás ideje. Nem bírom tovább magamban tartani ezt a nagy titkot, ezért be kell ismernem. A következő módon támogatott Soros:
Volt kisiskolás koromban egy Soros támogatta iskolatej program. 1991-től futott. Én is kaptam iskolatejet. Bizony. Ezzel le lettem fizetve. Sorosbérenc lettem.
Azt is bevallom, hogy nem ittam meg, mert sosem szerettem a nyers tejet, csak kakaónak megcsinálva.
De azért hazavittem. A családtagjaim itták meg szerintem. Dereng valami, mintha a macskának is adtam volna belőle.
Akkor téged nagyon átvert. Másoknak a karrierjét segítette.
Akkor jó, mert budapesti vagyok. Nekünk Soros fizette. Mi sima tejet kaptunk. Biztos az ötös vénember iskolájába került a kakaós szállítmány.
Azóta le vagyok fizetve. Letejelve, ha úgy jobban tetszik. A macska azóta megdöglött. Kitömve velem szolgálja tovább Soros bácsit. Ki volt állítva Semjén taxidermia kiállításán, Ő volt a megfigyelő. Nem Soros, hanem a macska. Van közöttetek olyan, aki ott volt. Nem tudom, hogy mi volt a bizarrabb látvány... aki közületek ott volt, vagy a kitömött dögök. A traktorok jobban érdekeltek és kár, hogy nem engedtek bemászni a fülkébe. Vígasztalásul vettem magamnak egy távcsövet. Vissza fogom vinni, mert rossz. Minden kicsi benne. Ez felháborító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!