Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik 90 és a szocik után...

Akik 90 és a szocik után nagyon akarták a FIDESZ győzelmét, azok mostanra hogy vélekednek?

Figyelt kérdés

Visszaemlékszem 20-25 évvel ezelőtti kapcsolataimra, családomra, sokan nagyon akarták, már-már eufórikus hangulatban várták a FIDESZ győzelmét és olyan hangulat volt, hogy most végre polgári, büszke Magyarország lesz. Kíváncsi lennék, hogy azok, akik ahhoz a táborhoz tartoztak, most hogy vélekednek? Még mindig büszkék, jó úton vagyunk?

Bevallom én is közéjük tartoztam, bár 20 körül voltam, de valahogy mára ez megkopott. Az egy dolog, hogy megöregedtek az akkori fiatal képviselők, de a kampány egyre nagyobb bohóckodásba megy át, én őszintén szólva nem erre számítottam. Tényleg csak ez működik? (pl: Gyurcsány show, stb)

2021. okt. 19. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 A kérdés a fideszről és kormányzásáról szól, ahogy én is kormányokról beszéltem. Egyértelmű hogy nem az önkormányzatokról van most szó.

A Szent Imre kórház állami és uniós pénzből valósult meg és nem az önkormányzatéból, ezért belevettem a szocik kormányzásának eredményébe úgy is, hogy 2011-ben adták át. De OK ha ezzel gondod van vegyük ki, akkor még kevesebb marad!

[link]

Egyetlen egy beruházást nem tudtál leírni amit csináltak volna 2010 előtt. Nem véletlenül.

2021. okt. 19. 12:29
 12/17 anonim ***** válasza:

11: Rendben, akkor is kapott a város a kormánytól forrást, tehát itt benne van az akkori kormány is.

Ahogy a kórházra is uniós és kormány által adott pénzből költöttek.

"Egyetlen egy beruházást nem tudtál leírni amit csináltak volna 2010 előtt. Nem véletlenül."

Mintha nem az előtted írt válaszban írtam volna ezekről. Képes vagy letagadni azt, ami a másik oldalon le van írva? Na, például ilyenek most a viták. Hazugok. Én ebben is szeretnék változást, ezért nem szavazok arra, hogy maradjon a jelenlegi fidesz-bagázs.

2021. okt. 19. 12:35
 13/17 anonim ***** válasza:

#12 Most írtam le neked, hogy NEM az önkormányzati beruházások a téma, hanem az amit az mszp-szdsz kormány végzett volna el az országban.

Te egy azaz 1 darab város városi beruházásait említetted meg név nélkül. Nem állami beruházásokat, még azon is kiakadtál hogy én bevettem állami munkának a Szent Imre kórházat, mert az nem állami tulajdon.

Mondta OK, akkor kiveszem.

Semmiféle állami beruházást nem írtál le, csakis egy azaz 1 meg nem nevezett városról írtál általánosságban.

Szóval akkor konkrétan, mint ahogyan én most leírom a fidesz-kdnp kormány által végzett beruházásoknál a Duna Arénát, a 4-es út beruházását, az egri és veszprémi bekötőutak megépítését az autópályától, a Puskás stadiont, a Fűzéri várat, úgy sorolj fel te is beruházásokat amiket 2002-2010 között csinált az akkori kormányzat!

Nem önkormányzati beruházást, konkrétan olyat amit az állam végzett el.

2021. okt. 19. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:

13: Az építkezéseket nem a kormány végzi, hanem a forrásokat biztosítja. Ezekből a forrásokból jutott az említett városnak is fejlesztésekre. A város kapott forrásokat a kormánytól is.

Nem neveztem meg a várost, de úgy láttam, hogy máshol is voltak fejlesztések, mivel nyilván más városokban is járnom kellett. A város közelében épült gyorsforgalmi út is 2004 és 2009 között, de egy másik város közelében is, amerre gyakran jártam.

Mintha azelőtt nem építettek volna új épületeket, mint amilyen a Duna Aréna, vagy nem épültek, újultak volna utak. Várfelújítások, konzerváló munkák is voltak, több történelmi városban. Van, amelyikhez ez a kormány újra hozzányúl és már úgy akarják átépíteni, hogy legfeljebb csak emlékeztetni fog az eredetire.

Ha már ennyire pontosan tudod, ki mit csinált, akkor nagyon jól tudod, történtek fejlesztések 2010 előtt, csak láthatóan tagadod.

De már ez is haladás ahhoz képest, hogy azt állítottad, hogy semmi nem épült magyarországon, még ha utána próbáltad is mentegetni az állításodat azzal, hogy te máshogy értetted. Mert igen, épültek. 2010 előtt sem sötét középkor volt. Fognak is épülni, még a fidesz-éra után is, mert hogy örökké biztosan nem maradnak.

Most írok egy még meglepőbbet. 2010 előtt is volt munkám és egész jól kerestem. Mert a másik mantra, hogy 2010 előtt nyomor volt.

2021. okt. 19. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Magyarországon, mert egy helyen lowercase kezdtem.
2021. okt. 19. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:

#14 Még mindig nem írtál le egyetlen egy állami beruházást sem 2010 előttről.

Miért erőlködsz ekkora szöveggel amikor semmi válaszod nincs?

Nem voltak beruházások, nem voltak építkezések amiket meg is jegyeztél volna, ennyi!

2021. okt. 19. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Ne erőlködj! Már beégtél. Azt állítottad, hogy nem volt fejlődés, "a 8 év alatt nem épült semmi". Ez cáfolva lett. Ez volt a lényeg. Fidióta.
2021. okt. 19. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!