Érzel kormányváltó hangulatot?
Egyértelműen. Márki-Zay egy olyan, teljesen új réteget emelt be a politikába, akiket eddig csak kerülgetett mindkét oldal, de érdemben semmit nem tudtak velük kezdeni. Valahol olvastam, hogy nagyjából 1 millió ember lett nagykorú Orbán több mint 10 éves uralma alatt. Az idő sem a Fidesznek dolgozik, és ez most lett talán először igazán érezhető.
2006 óta nem éreztem ilyen mértékű változást a közhangulatban. Itt az ideje a változásnak.
az eddig meggyőződéses gyurcsányista ismerőseim kezdtek el márki zaj hívővé vállni
semmiféle elégedetlen tömeg nincs, ugyanazok a hangos világtalan hülyék
"Gyakorlatilag egyre cikibb fideszesnek lenni. Egyre kevesebb ember vállal közösséget velük"
Ezt melyik lányos magazinból vetted?
Bírom ezeket a 6 fős vélemény kutatásokat.
Még a reprezentatív ellenzéki közvélemény kutatások is erős fidesz többséget mutatnak.
A kérdés az lesz, hogy a baloldalt elutasitókat mennyire szólítja meg MZP. A fideszesek nem fognak olyanra "jobboldali" szavazni aki összeáll Fletóval. A Jobbikos ok egy része lehet potenciális mzp szavazó, de Fletó sokakat elriaszt.
Vagy el se megy szavazni, vagy behuzza a Fideszre.
úgy értette, hogy az ő környezetében, a napról napra elhatalmasodó kirohanásai okán már egyre kevesebben mernek vele vitatkozni
de szerintem a balos cancel culture-nak pont ellentétes a hatása, és azokat a csendes embereket is elviszi szavazni a fideszre akik eddig még soha nem szavaztak senkire
csak ezek az őrültek ne tegyék tönkre az országot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!