Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán vs. MZP elnöki vita?

Orbán vs. MZP elnöki vita?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én annyira, de annyira megnéznék egy Orbán vs. MZP vitát. Mivel a Fidesz menekül mindentől, ami kínos számára itt viszont sarokba lenne szorítva, ráadásul most 1 ember a kihívója, nem hazudhatja azt, hogy nem vitatkozik a sok kis párttal. Szerintetek van erre esély? (Gondolom ha MZP kihívja az lesz a válasz, hogy nem vitatkoznak, mert úgyis Gyurcsány embere, akivel már vitatkozott a Parlamentben.)

2021. okt. 18. 16:24
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
#17 Nem állítottam valótlan. A Fidesz rendszere hazugságokon alapszik és szigorúan kerül minden felületet, ahol csak a legkisebb mértékben is kiderülhetnének ezek. Például amikről MZP is beszél az interjúiban(vagy Hadházy Ákos). A Fidesz egyszerűen nem konfrontálódik közvetlenül, hanem kitalál mindenre egy hazugságot, majd ezekkel teletolja a kormánymédiát. De ami nagyon fontos, hogy MINDIG elkerüli a közvetlen vitát. Remélem igazad lesz és látunk majd egy vitát. Alig várom, hogy a 12 éve fel nem tehetett kérdéseket megkapja OV.:):)
2021. okt. 18. 18:29
 22/32 anonim ***** válasza:
42%
Meg volt valami szexista megnyilvanulasa is az egyik női politikus ellen. Most hirtelen nem ugrik be hogy volt.
2021. okt. 18. 18:30
 23/32 anonim ***** válasza:
38%
22. Dobrevnek mondta azt, hogy egész szép, amit eddig elért "nő létére". Ezek után nem is tudom, hogy nők hogyan tudnak rá szavazni.
2021. okt. 18. 18:34
 24/32 anonim ***** válasza:
23. Most kiről is van szó?
2021. okt. 18. 18:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem ledegradálta, hanem meglepetten vette tudomásul, hogy Orbán minden igyekezete ellenére Magyarország közel sem olyan begyepesedett gyökér ország, hogy egy nő ne nyerhessen. Ő ehhez hozzá volt szokva az USA-ban, de itt meglepő volt.
2021. okt. 18. 18:47
 26/32 anonim ***** válasza:

#21!

Teljesen egyértelműen hazudtál, mert egy tényt hazugságnak neveztél.

Majd kijelented, hogy a Fidesz rendszere alapszik hazugságon. :D

2021. okt. 18. 18:56
 27/32 anonim ***** válasza:
#22-23, nőként érte el, és ez külön szép, tehát nem hátrány nőnek lenni. Hogy miért kell a dicséretet és a nemek közti egyenlőséget is ellene fordítani, nem tudom.
2021. okt. 18. 20:41
 28/32 anonim ***** válasza:
54%

"De gondoljatok bele, nem lesz rohadtul gáz, ha csapból is az fog folyni, hogy MZP vitára hívta OV-t, ő pedig nem vállalja?"

Orbán Viktor azon az állásponton van, hogy az Összefogás mögött Gyurcsány Ferenc áll. Hogy tényleg ezt hiszi-e, azt nem tudjuk. De ez a hivatalos Fidesz-KDNP álláspont. Ebből fakadóan mondhatja azt is, mivel Gyurcsány van a háttérben, vele már vitázott a Parlamentben.

2021. okt. 18. 21:10
 29/32 anonim ***** válasza:

#23 ezt Márky zay mondta nem Orbán.

Orbán valami olyasmit mondott az egyik női politikusnak hogy attól hogy ő szép még nem következik hogy okos is.

2021. okt. 19. 10:24
 30/32 anonim ***** válasza:
23. igen, MZP mondta, rá is gondoltam, lehet, hogy félreértettem kiről van szó - attól még durva, hiába próbáljuk belemagyarázni, hogy dicsérni akart. De sajnos belőle is egy ilyen kultusz-ember lett mint Orbánból (ráadásul ismeretlenként 2 perc alatt, érdekes), hogy minden amit mond, az szent dolog, az ő száját, negatívum el nem hagyja. Már most irritál ez az egész, pedig engem például Orbánnál és a rendszerénél jobban kevés dolog irritál. Csak ez az ember sajnos kísértetiesen hasonlít hozzá. Remélem, hogy nem válik valóra ez a rossz érzésem.
2021. okt. 19. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!