Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Dk-sok most majd Göncz...

A Dk-sok most majd Göncz Kingához járnak psychològiai kezelésre,hogy feltudják dolgozni a vesztés traumáját?

Figyelt kérdés

2021. okt. 18. 00:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%
Én nem. Egyszerűen nem szavazok senkire.
2021. okt. 18. 00:55
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Kit érdekelnek a DK-sok, ugyan olyan agyhalottak, mint a fideszesek!
2021. okt. 18. 01:03
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy. Épp töröltem az összes közéleti, politikai követésemet a közösségi oldalakon, és nem érdekel, mi lesz tovább. Ez nem az én országom,erre jutottam ma este.2023-ig tartanak kötelezettségeim, addigra megpróbálom elvágni minden idekötődésem, és elmenni egy boldogabb országba,ezen fogok dolgozni. Ha Dobrev Klára nyert volna, én sem számíthatnék MZP vagy mások támogatóira, de amit most belül érzek, az alapján meg is értem őket, és pont ezért más is megérthet engem.
2021. okt. 18. 01:05
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Kettes DK-sok nélkül be sem kerül az ellenzéki összefogás a parlamentbe, bibibiii
2021. okt. 18. 01:05
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Ugy beszelsz mintha ellenfelek lennenek. Egyutt mennek a fidesz ellen.
2021. okt. 18. 01:59
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok DK-s, Karácsonyra szavaztam az első körben. A második körben kénytelen voltam Dobrevre szavazni, aki legalább olyan alapokat képvisel, mint az erősen progresszív adórendszer. Innentől kezdve engem is kb annyira érdekel a dolog, hogy szavazok az Igen Szolidaritásra. Ahogy elnézem az MZP-tábor kommentjeit, velünk nem akarnak közösséget vállalni. Így én sem velük.
2021. okt. 18. 02:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is az igen szolidaritásra szavazok
2021. okt. 18. 03:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Orbán meg Grazba?
2021. okt. 18. 06:01
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell vészmadaraskodni! A DK is nyert az előválasztáson! ottlesz a következő kormányba és részt vehet Magyarország rendbetételébe, ez egy óriási győzelem nekik is. Eddig csak mondogaták a mantrát a parlamentbe de azorbán banda mindent lesöpört az asztalról, ezt változtja meg a 2022-es választás ahol a nagy koalíció fogy győzni és megalakul az új kormány.
2021. okt. 18. 07:07
 10/16 anonim ***** válasza:
29%
Orbán meg megy Grazba.
2021. okt. 18. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!