Melyik a kedvenc Gyurcsány-show-os filmetek?
2021. okt. 17. 21:59
12/19 anonim válasza:
Tényleg az utolsókat rúgják már, csak sajnos az elkövetkező hónapokban úgy szét fognak bszni mindent ahogy csak lehet.
13/19 anonim válasza:
Pedig igaza van, az Öszödi beszéd az elmúlt 20 év legigazabb mozzanata.
14/19 A kérdező kommentje:
#9: Nem, hanem azt, hogy az emberiség 80%-a idióta. Ebben természetesen benne vagyok én is és más fideszes szavazók is az ellenzéki szavazók mellett.
#10: 22-es csapdája: Ha nem ismered el magadról, hogy ostoba vagy, akkor valószínűleg az is vagy.
#11: Ilyen másik oldalon is van: [link]
#12: Az ellenzékre gondolsz? Azt tervezik a 2/3-al megszavazott alkotmány felrúgásával.
#13: Szép volt, ügyes vagy.
2021. okt. 17. 23:40
16/19 A kérdező kommentje:
#15: Neked is szép álmokat, ott talán MakiZaj vezeti Magyarországot. Milyen jó, hogy az álmok szinte soha nem válnak valóra, ugye? :D
2021. okt. 17. 23:45
17/19 anonim válasza:
Ezek a reklámok idegesitőek.Amióta mennek,rászoktam a reklám blokkolókra és elég esélyes a youtube prémium is.Pedig ennyire ezzel foglakozni nem szoktam.Youtubra azért járok fel,hogy tanuljak,nem azért hogy ilyen hülyeségeket nézzek.És ilyenekre mennek el a pénzek,az oktatás,egézségügy és az ehhez hasonló VALÓBAN fontos dolgoktól.Annyit nyomatják,hogy a végén tényleg rávrsznek,hogy szavazzak Márkiékra,pedig nagyon nem szoktam politizálni...
18/19 A kérdező kommentje:
#17: Én a Gyurcsány-show előtt használtam a reklámblokkolót, de mikor hallottam a tesómtól, hogy milyenek ezek a reklámok, kikapcsoltam, azóta jókat szórakozom rajtuk.
2021. okt. 18. 00:40
19/19 anonim válasza:
13-as vagyok, és attól még igaza van.
Itt beismerte legalább az emberei előtt, hogy elk*rt*k, nem kicsit, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!