MZP győzött, Orbán berezelt?
igen ez meg a másik, amikor szándékosan hazudtok a másik szájába olyat amit soha nem mondott
dobrev takikta, patkány koalíció
A nagy "okos" fidernyákok beszopták a Márki-Zay győzelmét, mert erre nem számítottak.
Most kezdik lejáratni a keresztény családapát, mert nekik az Orbán baromságain kívül semmi sem szent!
A Fidesz egy műkeresztény csőcselék, érték-vesztett horda!
mi ez a nagy megtérés mánia bolsi? ti semmit nem gyűlöltök jobban, mint a katolicizmust
már megint ugyan az, mint a rákosi korszakban a békepapokkal, vagy a 90-es években a neoevangélikus szektákkal
új megtérés, csak gyertek, trendi dolgok meg minden
akkor ott voltál, amikor 2002-2010 között is megpróbálták tönkretenni az egyházi iskolákat pölö
te nagy vallásos
Ilyesmit nem tapasztaltam. Sőt, komoly milliókkal támogatták azokat. Csak nem többel mint az önkormányzatikat.
Nézd, rendszeresen járok templomba. Áldozok, gyónok. Ismerem az egyház tanításait. A feleségemmel nem feküdtünk le az esküvő előtt. Rendszeresen támadnak a hitem miatt. De én Jézus Krisztust imádom, nem Orbán Viktort.
hát pedig tapasztalhattál volna, mert ez így volt
amint egy kicsit szorult a hurok a költségvetésen, mert budapest patymkin városának 4-es metrója a löszbe fúrt alagutak és egyéb huncutságok csődbe vitték az országot rögtön leverték az egyházi intézményeken
56: "De én Jézus Krisztust imádom, nem Orbán Viktort."
Bölcs ember vagy!!!
(bár Orbánt nem említeném egy mondatban sem Jézussal, mert Orbán maga a bűn, maga az ördög!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!