Márki-Zay Péter szavazók! Mennyire lesztek majd mérgesek, ha a DK többségű kormány 1, max. 2 éven belül megbuktatja Őt?
Főként a körzetek miatt várható az abszolút DK többség. Ha nyer az Összefogás a DK lesz a legnagyobb.
Nagyon ki lesztek bukva, amikor a DK feláll, és leszavazza a miniszterelnököt és sajátot tesz a helyébe? (Gyurcsány Ferenc vagy Dobrev Klára)
Nem lesz DK többségű kormány...
Nem olyan nehéz utána számolni.
Amíg engedelmes alás szolgája lesz addig nem buktatják meg.
Ámbátor semmi sem kötelezi az összefogást hogy MZPt válasszák meg. Nyugodtan megválaszthatnak valaki mást
"Nem lesz DK többségű kormány...
Nem olyan nehéz utána számolni."
Már hogy ne lenne. Csak az a kérdés, hogy külügyminiszter, vagy miniszterelnök lesz-e dobrev.
Számoljunk utána :
Akkor háttérzajt támogatja : Pálinkás Józsibácsi nyugdíjas, Bot Péter Ákos bácsi nyugdíjas, Róna Péter bácsi szintén nyugdíjas.
Ezek a háttérzaj emberei...
DK, Gyurcsány, Dobrev, ezek már történelmi nevek. Hány éves pártról beszélünk, hány éve politizáló emberekről? Mekkora erőforrásaik vannak nekik? RENGETEG pénzt, kapcsolatot, öltek abba, hogy megbuktassák MZP-t, és Klárika legyen a miniszterelnök-jelölt. De sikerült?
A megyék többsége DK-s, bár a legtöbb helyen nagyon kicsi előnnyel ugyan, de Dobrev lett az első.
Viszont mindez kevés volt. Ezek után egy egyszerű DK-s többség kevés lesz ahhoz, hogy félreállítsák MZP-t.
"Már hogy ne lenne. Csak az a kérdés, hogy külügyminiszter, vagy miniszterelnök lesz-e dobrev."
106 körzetből 32 DK-s képviselőjelölt van. Ez elég messze van a tobbsegtol.
Szerintem sok embernek az a lényeg jövőre, hogy a fidesznek 2/3-a semmiképp ne legyen, ezt az ellenzék is tudja. Ment itt az adok-kapok kicsit a napokban de nem kell csodálkozni, azért mindnekiben van egy kis versenyszellem.
Ezen a napon szerintem sokan nem a pártjukat nézték mint én sem, hanem egy olyan embert válasszon meg aki kevésbé támadható és megfelelő kihívó lesz.
Nekem nincs rossz véleményem Kláráról sem, de a férje örökké lehúzta a sorsát, így mzp maradt (nekem személy szerint) az egyetlen alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!