Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter szavazók!...

Márki-Zay Péter szavazók! Mennyire lesztek majd mérgesek, ha a DK többségű kormány 1, max. 2 éven belül megbuktatja Őt?

Figyelt kérdés

Főként a körzetek miatt várható az abszolút DK többség. Ha nyer az Összefogás a DK lesz a legnagyobb.

Nagyon ki lesztek bukva, amikor a DK feláll, és leszavazza a miniszterelnököt és sajátot tesz a helyébe? (Gyurcsány Ferenc vagy Dobrev Klára)

2021. okt. 17. 20:23
A kérdező szavazást indított:
Áhh, ilyen nem lesz...
Van erre esély.
Tuti, hogy ez lesz. De vállalom a kockázatát.
Nem vagyok MZP szavazó, csak olvasni jöttem.
29 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem lesz DK többségű kormány...

Nem olyan nehéz utána számolni.

2021. okt. 17. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Amíg engedelmes alás szolgája lesz addig nem buktatják meg.

Ámbátor semmi sem kötelezi az összefogást hogy MZPt válasszák meg. Nyugodtan megválaszthatnak valaki mást

2021. okt. 17. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
13%

"Nem lesz DK többségű kormány...

Nem olyan nehéz utána számolni."

Már hogy ne lenne. Csak az a kérdés, hogy külügyminiszter, vagy miniszterelnök lesz-e dobrev.

Számoljunk utána :

Akkor háttérzajt támogatja : Pálinkás Józsibácsi nyugdíjas, Bot Péter Ákos bácsi nyugdíjas, Róna Péter bácsi szintén nyugdíjas.

Ezek a háttérzaj emberei...

2021. okt. 17. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
1. Persze hogy nem. Fidesz kormány lesz.
2021. okt. 17. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Osszefogott az ellenzek es MZP ezt ertitek??? Egyutt leszunk.
2021. okt. 17. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

DK, Gyurcsány, Dobrev, ezek már történelmi nevek. Hány éves pártról beszélünk, hány éve politizáló emberekről? Mekkora erőforrásaik vannak nekik? RENGETEG pénzt, kapcsolatot, öltek abba, hogy megbuktassák MZP-t, és Klárika legyen a miniszterelnök-jelölt. De sikerült?

A megyék többsége DK-s, bár a legtöbb helyen nagyon kicsi előnnyel ugyan, de Dobrev lett az első.

Viszont mindez kevés volt. Ezek után egy egyszerű DK-s többség kevés lesz ahhoz, hogy félreállítsák MZP-t.

2021. okt. 17. 20:31
 7/12 A kérdező kommentje:
5: ez olyan, mint amikor 2 kamasz azt mondja egymásnak, hogy "örökre!", de a nyári szünetben már mással vannak?
2021. okt. 17. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

"Már hogy ne lenne. Csak az a kérdés, hogy külügyminiszter, vagy miniszterelnök lesz-e dobrev."

106 körzetből 32 DK-s képviselőjelölt van. Ez elég messze van a tobbsegtol.

2021. okt. 17. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg a kormány tagjai közé kell számolni még ellenzéki győzelem esetén is a Fidesz és egyéb pártok képviselőit is (MKKP és Mi hazánknak is lehet esélye bejutni) Így a kevesebb mint 30%-os DK frakcióból jó ha 20% marad. Esélyük sem lesz saját miniszter elnököt állítani.
2021. okt. 17. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sok embernek az a lényeg jövőre, hogy a fidesznek 2/3-a semmiképp ne legyen, ezt az ellenzék is tudja. Ment itt az adok-kapok kicsit a napokban de nem kell csodálkozni, azért mindnekiben van egy kis versenyszellem.

Ezen a napon szerintem sokan nem a pártjukat nézték mint én sem, hanem egy olyan embert válasszon meg aki kevésbé támadható és megfelelő kihívó lesz.

Nekem nincs rossz véleményem Kláráról sem, de a férje örökké lehúzta a sorsát, így mzp maradt (nekem személy szerint) az egyetlen alternatíva.

2021. okt. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!