Most, hogy már szinte biztos, hogy MZP nyert, hogy fogsz szavazni 2022-ben?
MZP, bàr első fordulóban Karácsonyra szavaztam míg a másodikban Dobrevre. MZP nincs különösebb bajom igazából nem ismerem a munkásságát ahogy az Alföldhöz se volt soha közöm igy mint polgármester se ismertem Hódmezővásárhelyen (dunántúli a kötődésem).
Nekem mindegy melyik a háromból csak O.V. takarodjon és bandája akik a milliárdosok lifestylejat êlik. Eleg ehhez néhány politikus nőjének az instajaba kattintani abból kiderül hogy kedvenc helyiek Monaco, Párizs, Mykonosz, Bécs, Nizza. Bécsbe járnak ruházkodni a Diorba meg a Chanelba és a Cartierrel vannak megrakva mint valami ékszerbolti modellek. Meg kell nézni Várkonyi Andreát és azt a híres reggeli beszélgetős tvs szereplését az ékszereivel, Rogánnét, a jegybank elnök fiának az új nőjét és a többi fideszes virágszálat. Ideje lesz befejezni ezt a kabarét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!