11/17 anonim válasza:
"Jakab lesz a büféasztal felelős."
Nana. Azért a büfében kompetens emberek kellenek, hogy megfelelő legyen az ellátás, ha Jakabot teszik oda, éhenhal mindenki.
13/17 anonim válasza:
11# Csak azért gondoltam, mert olyan jól bánik a párizsival.
14/17 anonim válasza:
Még 2020-ban marhára összevesztek, ami azóta ment, csak szinjatek volt.
Szerintem nem lesz politikus a kormányában. Klárát se hiszem, hogy beveszi, csak a választásig hízeleg. Szakmai kormányt akar.
Én Ausztriában gondolkozom, ez nem az én hazám, és rettenetes fájdalommal a szívemben fekszem ma le aludni. De holnap jobb lesz kicsit.
15/17 anonim válasza:
14. Ne búslakodj, nem lesz itt semmilyen mzp kormány. Marad Orbán, a te szíved is meggyógyul.
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg, ha MZP nyeri az előválasztit, csilingel 2 nap múlva egy sms nála, ès visszalép Dobrev javàra. (ne legyen igazam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!