Ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást, Jakab Péternek és pártjának a közös listán kevesebb befutó hellyel kell beérniük?
Figyelt kérdés
Gyurcsány ugyanis biztosan nem enged át a saját részéből helyeket Márki-Zayéknak és az őt támogató pártoknak és szervezeteknek; így Jakabékkal vitetheti el majd a balhét a DK elnöke.2021. okt. 17. 11:44
1/2 anonim válasza:
Jakab tuti kap egy befutó helyet, a többi meg kit érdekel.
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg meg fogják kapni amit megérdemelnek, mert a Jobbik még mindig egy nagyobb frakciónak számít. Én személy szerint nem adnék Jakabéknak semmin a minimumon felül amiben esetleg megegyezünk, én nagyon magamra vettem, hogy jobboldaliként az egyedüli bentmaradt jobboldali jelöltet nem volt képes támogatni Jakab. Még az MSZP is képes volt beállni mögé, Jakabnak miért nem sikerült? Miért nem támogat jobboldaliként, jobboldali párttal egy jobboldali jelöltet? Engem ez nagyon felbosszantott és ha rajtam múlna csak pár helyet kapnának Jakabék... De nem rajtam múlik és valószínűleg igazságosabban lesznek elosztva a helyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!