Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegyük fel hogy Márki-Zay...

Tegyük fel hogy Márki-Zay nyer az előválasztáson és az ellenzék nyer jövőre. Mi a garancia hogy a Parlament őt fogja megválasztani miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés
Elvégre Magyarországon mi választópolgárok nem miniszterelnökre szavazunk hanem egyéni képviselőkre és pártlistákra.

2021. okt. 17. 10:33
1 2
 11/15 molnarmarcell21 ***** válasza:
51%

ma 12:28

Azért hergelés kedves fideszes barátom, mert naponta többször megkérdezitek ugyanezt.

Én pedig kapásból jelentem ezeket a kérdéseket, esetleg ha türelmesebb vagyok, akkor még odaírom hogy a garancia rá az, hogy ezt vállalták az Összefogás pártjai, erre alapul az egész összefogás és előválasztás, erre van felépítve a teljes 2022-es kampány.

2021. okt. 17. 14:12
 13/15 A kérdező kommentje:

"Azért hergelés kedves fideszes barátom, mert naponta többször megkérdezitek ugyanezt."

1. Szóval KIZÁRT dolog szerinted hogy sokakban felmerüljön ugyanaz a probléma? Biztos hogy összejátszanak... Picit paranoid vagy "barátom". (Hogy is hívjalak egyébként így ennyi év után? "Balogh Bence 2019"? "Deák Dominik 2020"? "molnarmarcell21"?)

2. Mi az hogy fideszes? Szerinted az előválasztás egy szent tehén amire semmi negatívumot nem szabad mondani? Vagy ha mégis akkor fideszes az illető és csak a hergelés lehet a célja? SEMMI MÁS nem lehet? És ez lenne a "progresszív" oldal?

2021. okt. 17. 14:28
 14/15 molnarmarcell21 ***** válasza:

Mivel jártas vagy a Gyakoriban, kizárt, hogy ne láttad volna ezeket a kérdéseket, szépen lebuktattad magad :*

Azért fideszes és hergelés, mert bár láttad többször leírva és megválaszolva ugyanezt, újra feltetted a kérdést papagáj módjára.

2021. okt. 17. 14:32
 15/15 A kérdező kommentje:

"Mivel jártas vagy a Gyakoriban, kizárt, hogy ne láttad volna ezeket a kérdéseket"

Nem láttam ezeket a kérdéseket. Te pedig még mindig paranoid vagy (lehet ezért regelsz minden évben más felhasználóként - de elég ebből, nem akarok személyeskedni, végeztem).

2021. okt. 17. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!