Ha jelenlegi ellenzék is tudna annyit fizetni a szavazóknak, mint a Fidesz eddig tette (összesen), akkor lehet hogy mindenki DK-s, Jobbikos, LMP-s és Momentumos lenne ?
Fizetni?
Én úgy tudtam, hogy krumpli...!
Ha a jelenlegi ellenzék alatt is a többség azt érezné, hogy jobban él mint 4 éve akkor valószínűleg újra szavaznák őket. 2006-ban is újra szavazták őket, mert a sok osztogatás bejött és senki se érdekelt, hogy hitelből éltek jól és azt majd egyszer vissza is kell fizetni, aztán 2007-ben jött a feketeleves a gazdasági korrekciókkal sikerült recesszióba fordítani a gazdaságot, 2008-ban a gazdasági válság és erre jól rácsesztünk.
ma 08:41
Ez 2010 után változott. Ugyanakkor ezzel szerintem nincs baj, mert mindig szinte csak kisebbségeknek lehet pénzt juttatni, aztán egy elég populista kampánnyal bármiről meg lehetne győzni a többséget, hogy arra ne adjon pénzt az állam.
ma 08:46
Most azért tegyük hozzá, hogy mondjuk az utóbbi hónapokban Németországban az élelmiszerek inflációja magasabb volt.
Illetve nálunk az elmúlt 5-6 évben átlag 9-10%-os minimálbér emelés volt, míg mondjuk Németországban 2%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!