Ha népszerű lesz ez a videó, mit tesz Gyurcsány?
2021. okt. 17. 07:12
1/13 anonim válasza:
Van félnivalód fiacskám,a DK nyuggerek elől nincs menekvés.
DK(DOBREV KÍGYÓK) forever.🏳️🌈🇦🇩🇪🇺🇮🇱🇺🇸🇺🇳
3/13 anonim válasza:
Az emberek fejében megfordul majd, ha ennyire nyomják, hogy a a fidesz ilyen jó munkát végez, akkor miért 15 évvel ezelőtti dolgokkal kampányol.
4/13 A kérdező kommentje:
3.!,
Én nem vagyok fideszes, az Ő munkájukba is bele lehet kötni, van is mibe rendesen...
Viszont ezt a videót korábbi, személyes tapasztalataim ihlették, sajnos nagyon megégettem magam olyan emberekkel, akik úgy gondolkodnak, mint a Gyurcsány és pártja...
Sőt sztem van is Velekapcsolatuk!
2021. okt. 17. 07:43
5/13 anonim válasza:
Nagyon amatőr ez a videó, sosem lesz népszerű.
6/13 anonim válasza:
Soha nem érdekelt különösebben a politika, pártok, de Gyurcsány alatt középkorú voltam és jobban éltem, meg sok ismerősöm is.
7/13 anonim válasza:
Ez meg milyen 5 perc alatt összedobott 360 pixeles "film"?
8/13 anonim válasza:
"miért 15 évvel ezelőtti dolgokkal kampányol"
Mert akkor tudtak utoljára labdába rúgni Fletóék...
9/13 anonim válasza:
Le is lehet törölni ezt a remekművedet, ha már magad is megbántad, nem tudtad?
10/13 A kérdező kommentje:
Dehogy bántam meg, el is küldtem már Rákay Pilipnek is!
2021. okt. 21. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!