Örülsz, hogy a befizetett adódnak köszönhetően minden youtube videó előtt megtekintheted a gyurcsány showt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 22:04
A kérdező szavazást indított:
igen, örülök, hogy minden egyes videó előtt végig végignézhetem a gyurcsány showt
nem örülök, nagyon unalmas már, jöhetne valami új, például sorosmigráncsos videó is
34 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ha ezen múlik, hogy Gyurcsány és az MSZMP-s társai soha többet ne kapjanak közhatalmat akkor megnézem.
2/15 anonim válasza:
Newpipe és nincs ilyenre gondod. 😉
3/15 anonim válasza:
Állítsuk meg a gyurcsány show-t.
#stopgyurcsanyshow #stoppropaganda #stopmimden
4/15 anonim válasza:
igen nagyon mokas mindig jokat nevetek rajta haha
5/15 anonim válasza:
Hát ennél sokkal ritkábban látom. Te biztos valami csúnya Soros-ügynök vagy, akit kiszúrt a yt algoritmus, ezét többet kapsz a jóból. :)
6/15 anonim válasza:
Figyelj legalább eröl tudom hova került! A többi zavar amiröl nem!
7/15 anonim válasza:
Azóta sokkal jobb kedvvel fizetem be az adót! :)
8/15 anonim válasza:
Így már nem is bánom hogy 500 Ft a benzin ;D
9/15 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy ezután is csak 15 százalékot kell fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!