A Fidesz meg fog tudni védeni minket Brüsszeltől?
Mélységesen elszomorít és felháborít, hogy mennyire buták az emberek, és "hallottak" alapján elbizonytalanodnak, és mások véleményére adva akarnak egy ország sorsáról dönteni jövőre.
Most megint el kell játszuk a 4 évvel ezelőttieket? Amikor Orbánc ígérgette a népnek, hogy csak ők tudják megállítani a "migránsokat", majd miután újraválasztották pont a Fidesz telepített be embereket?
Szánalmas ez a színvonal, egyszerűen gusztustalan. Senki nem követ statisztikákat? Nem az Orbán kormányt kell hasonlítani a Gyurcsány meg a Meggyesi kormányhoz :D Hanem mondjuk az elmúlt 8-10 évet EURÓPÁHOZ. A Fidesz egy ideig nagyon szerette magukat reklámozni a "Magyarország jobban teljesít!" szlogennel - KURVÁRA NEM IGAZ!
A "rezsicsökkentéshez" megjegyezném, hogy éppen a múlt héten emeltek a gázpalackon 600 ft-ot(4900-ról 5500-ra). Kiszámolná valamelyik fideszes okos, hogy ez hány százalékos "rezsicsökkentést" jelent? Ugyanígy az előfizetéses villanyórámra is 5000-ért 141KWh-t kaptam, jelenleg ugyanezért a pénzért 128-at kapok.
Akkor ez is most a Gyurcsány, meg a Soros, meg a Brüsszel?
Ki is van jelenleg kormányon? Megmondaná valaki?
(A házamba nincsen bevezetve a vezetékes gáz és a villanyóra sem miattam előfizetős, így vettem a házat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!