Gyurcsány Ferenc lecserélte Karácsony Gergelyt és Márki-Zay lett a jelöltje??
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 16:17
1/10 anonim válasza:
Igen. Ezért jelennek meg azóta is a cikkek a NYugati Fényen arról, hogy MZP a Fidesz embere XD
3/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam a DK elnökétől, hogy Soros nyomja ezt Márki-t.
5/10 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy a második kedvenc jelöltjét váratlanul elütötte a villamos. MZP-vel szerintem nem számolt a 2. fordulóban, mint ahogy szinte senki. Összeomlott a forgatókönyv. Mondhatjuk úgy is: szar van a palacsintában.
7/10 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget szerintem már a legelvakultabb Fideszesek sem hiszik el.
8/10 anonim válasza:
Az lényeg hogy mindenki gyúcsány embere, aki nem a csöngőhasú tolvajt isteníti.
9/10 anonim válasza:
Elmondok egy titkot. Ülj le és kapaszkodj. 10 éve egyszer mondott igazat senkiről és semmiről csüngőhasú orsósod.
Egy olyan, aki az Alkotmányunkat lecserélni egy alaptörvényre, az sem igaz, amit kérdez.
10/10 anonim válasza:
Nézzed tovább a "plakáthíradót" Egyedül Orbán cserélte le a plakátokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!