Csak én érzem úgy, hogy MZP már most megnyerte az előválasztást?
Figyelt kérdés
Egyre több jel utal erre. Rengeteg pletyka van, hogy ő vezet + az MSZP nem áll be csak úgy véletlenül mögé…2021. okt. 14. 23:34
1/7 anonim válasza:
Igen. Csak te érzed. Bodito illatnak tartod?:-)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mivel ha ő nyeri meg kénytelen leszek más pártra szavazni, függetlenül attól, hogy az Összefogás programja a legszimpatikusabb. :)
2021. okt. 14. 23:41
3/7 anonim válasza:
Igen kérdező, csak te érzed így.
Vagy netán te is egyike vagy azoknak akiknek kitöltött szavazócédulák meg 18 millió forint szokott lenni az autójában? Már hogy tudsz olyat amit elvileg még senki nem tudhat, hiszen nincs vége a szavazásnak.
4/7 anonim válasza:
Csak amiatt hogy ő a miniszterelnök jelölt képes lennél másik pártra szavazni? Az összes pozíciót a pártok fogják feltölteni. (Egyébként nem tudom vidéken mi a helyzet, de itt Budapesten beszéltem néhány emberrel aki részt vesz a lebonyolításban és Budapesten majdnem az összes kerületben magasan vezet MZP. Hangsúlyozom, ez Budapest, az ország többi részéről nincs infom.
5/7 anonim válasza:
Hát az MSZP hirtelen mögé állása és DK kétségbe esett fideszezős SMS-kampánya ezt sejteti. Lehet, hogy sok DK-s nyugdíjas nem hajlandó messzebbi sátorhoz elutazni.
7/7 anonim válasza:
Igen, de minek? Előkerült hirtelen úgy, hogy nem sokan számítottak rá, hogy esélyes lesz egy bizonyos berkekben, és?
Ez nem elég.
A nép úgyis ismét Viktortát választja meg, mert egy mazochista csapatnak nem kell más, csak Viktorta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!