A Fidesz valóban mozgósít Dobrev mellett?
Figyelt kérdés
Most mondja egy piros kardigános az ATV-én hogy ő olvasta, hogy Rogán Antal meg a Pesti Srácok mozgósított Klári mellett. Azt írta hogy szavazzanak rá. Ez igaz lehet?2021. okt. 14. 20:58
1/25 anonim válasza:
Nem.
Miért kell mindig hülyeségeket kitalálni?
2/25 anonim válasza:
Én azt tudom hogy a Dktól én ezt az smst kaptam:
Sokan jeleztetek, a Fidesz Marki-Zay Peterre mozgosit. Ne hagyd, hogy Orban dontson, szavazz Dobrev Klarara! Majd egy link ami az előválasztás oldalára visz.
Sőt Dk-s hírlevélben ezt kaptam meg.
4/25 anonim válasza:
Lemaradt az is. Dk-s hírlevélben is ezt kaptam meg.
5/25 Sindelar válasza:
És még egy Márki-Zay-fanatikus picsogott amiatt, hogy a DK azt állítja, Márki-Zay-ra szavaznak a fideszesek. A Márki-Zay-tálibok ugyanezzel vádolják a másikat.
6/25 anonim válasza:
Telex, 444 is megírta. :D
Tuti igaz. Innen láthatjuk, hogy mennyire lehet komolyan venni a korábbi kijelentésüket is, amikor összeomlott a rendszer, egyből jöttek a konteóval, hogy Fidesz hacker támadás volt. Most vesztésre állnak, megint a Fidesz miatt van. :D
7/25 A kérdező kommentje:
De a 444, telex nem hiteles. A pesti srácok hol írták?
2021. okt. 14. 21:12
10/25 anonim válasza:
Mi kaptunk pénzt hogy Dobrevre szavazzunk. 2500 ft.másikról nem tudok de biztos volt ojan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!