Nem kerul hatranyba az ellenzeki osszefogas ha dobrev nyer? Szerintem igy vagy ugy manipulalva lesz es dobrev fog nyerni mindebkepp. De szerintem sokan vannak akik nem fognak dobrevre szavazni ha o nyer akkor inkabb nem szavaznak senkire.
De, hátrányba kerül mert a dknak van egy fix szavazó tábora akik mindig mellettük állnak de azon kívül nem sokan tudnak velük azonosulni.
És sokan úgy vannak vele hogy akkor inkább a Fidesz vagy inkább nem is szavaznak senkire.
Én mzp-nek szurkolok és szavaztam is rá, de ha dobrev nyer.. Hát nem örülök de elmegyek rá szavazni jövőre. Nem azért mert vele egyetértek, hanem mert ott lesz mellette mzp és Jakab akikkel elvileg közösen kormányoz majd és akikkel jobban tudok azonosulni.
2. en is ezt latom csak hogy a fidesz utalokra alapoznak de szerintem nincs annyi fidesz utalo hogy ezzel le tudnak valtani a fideszt. En alapbol azt se ertem hogy dobrev hogy nyerhetett amikor az osszes felmeresen mzp nyert mert a tobbseg nem tamogatja dobrevet az ellenzekiek kozul se.
7. En ezzel nem tudok azonosulni mivel az osszes osszefogasban resztvevo partnak kulonbozo nezetei vannak kb mindenrol ( ezert nem is ertem hogy ebbol hogy sulhet ki ertelmes kozos "kormanyzas") igy nem ertem hogy ha valaki xy dolgot szeret egy partban vagy tamogat akkor miert szavazna egy olyan miniszter jeloltre akinek a terveiben nem talalhatoak meg azok amiket o tamogat. Kicsit buta pelda de ez olyan mintha en szeretnen a bablevesben a szalonnat de szavaznek egy olyan partra ami nem tesz a levesembe szalonnat csak belemartja. Es szerintem pont ezert fognak elvesziteni sok szavazot akik ezutan majd vagy nem szavaznak vagy a fideszre szavaznak.
Bar szerintem az elovalasztas alapbol manipulalt mert itt is kiirok egy kerdest dobrev vs marki es 17 bol 15 peterre szavaz, index olvasoi koreben is volt szavazas tobb tizezer resztvevovel ott is peter nyert... Szoval nem igazan ertem. Meg a partok kozott mar most pedig meg csak elovalasztas van kielesedtek a konfliktusok es nem egyetertesek dolgokba.. es igy akarnak koalicioban kormanyozni... Baromsag szerintem ez igy. Szerintem ezt ugy kellett volna higy eloszor leulnek megbeszelik hogy miben ertenek egyet es ha szinte mindenben igen akkor csinalnak koaliciot, de ilyen ellentetekkel nem latom az ertelmet. Mit gondoltok errol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!