Összeomlott a nagy Összefogás?
Amióta Karigeri visszalépett, a DK-s trollsereg hatalmas hadjáratba kezdett MZP ellen, MZP pedig visszatámadja a DK-t. Közben csak a Momentum állt be MZP mögé, még a jobbos Jobbik, és Jakab is MZP ellen van, olyanokat nyilatkozott Jakab is, hogy csalódott MZP-ben. Akkor Karácsony belengette, hogy Feri SMS-ben megfenyegette...
Most akkor ennyi, kiütötte saját magát az Ellenzék?
Az MSZP is beállt MZP mögé.
🤣🤣🤣
Nem semmi, az MSZP kilép a Feri akkoljából. 😀
Mindenki a saját titkos vágyait vetíti ki. Van aki csak titokban, van aaki meg is fogalmazza.
Ezzel szemben a valóság: nemhogy nem omlott össze az ellenzéki összefogás, jobban virul, mint valaha. A DK-s trollsereg a rossz álmok terméke, MZP hozza a formáját (egyéniségét), senki nincs senki ellen, ellenkezőleg, mindenki leszögezi, lesz ezen a választáson győztes, és mindenki mögé áll, a vesztes is (mindkéét versenyző ezt határozottan le is szögezte).
Karácsony nem lengette be azt, amit a kérdező állít. Nyilván nem tudja, ugyanabban a mondatban akár két szót felcserélünk, már más az értelme, hát még, ha lecserélünk... Idézni csap pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen... - úgy szabad. Mert ezzel ömagunkat minősítjük.
És nehogy azt mond, hogy kormánypropaganda, mert a 444 is lehozta.
Testvér, nagyon halkan megjegyzem
1. Első kérdésem erről
2. Nyugi, nem vagyok fideszes
3. MZP-re szavaztam, mert hiszek abban, hogy ő megbonthatja a NER-t
4. Attól, mert valaki nem tapsikol a DK-nak, vagy bármelyik balos párt minden döntésének, avagy valamennyire eltér a véleménye, mint az átlag balos szavazóé, az egyből fideszes? Ez nem túl demokratikus.
A negyedik pontom miatt tudom csakis MZP vezetésével elképzelni a valódi változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!