Ha MZP alakít jövöre kormányt, akkor visszatér a körmös és a testi fenyítések az iskolákba?
LOL.
Nem tudom mit kell belemagyarázni. Márki-Zay gyakorlatilag annyit mondott, hogy senki se lett attól lelkinyomorék, hogy a seggére csaptak, ha kiszaladt az útra, vagy a testvérét püfölte.
Láttam a facebookon olyan fizetett hirdetést is, aminél azt állítják, hogy a bántalmazásra buzdít és tippeket ad, hogy hogyan kell verni a gyereket. Nem tippeket ad, hogy hogyan kell verni a gyereket, hanem elmondta, hogy az, ha nyitott tenyérrel a seggére csapsz, azt össze se lehet mással hasonlítani. Az számára is elfogadhatatlan, ha valaki az indulatait a gyereken vezeti le, üti-veri, úgy megüti, hogy nyoma marad vagy egyéb módon bántalmazza. Aki akarja megérti, aki nem akarja nem, de ez nem MZP-ről állít ki szegénységi bizonyítványt. Akinek meg van gyereke, annak főleg nem kell bemutatni a különbséget.
Aha, szóval az a története, amiben a gyereke a kocsik közé szaladt, és ő annyira féltette a gyerekét, hogy inkább fenéken billentette, mintsem hogy ne tanulja meg a gyerek, hogy ne rohanjon kimeszetlenül az útra már gyerekverővé teszi?
Az én szüleim valódimsegfejek voltak, de ez nem segfejség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!