Hogy lehet, hogy egyedül az Igen Szolidaritásnak van értelmes és kézzel fogható programja?
El sem olvastad
Még mindig több értelme van, mint az Összefogás O1G meg a Fidesz Stop Gyurcsány programjának
Egy most még konzervatív országban minden újszerű lépés ellen hőbörögnek a jobbágyok, miközben ezek pont az ő javukat szolgálnák. A világ szerencsésebb országaiban például a közösségi költségvetés egy bevett gyakorlat. Magyarországon vasvillával kergetnék meg azt, aki ilyet felvetne. Alapjövedelem. Rengeteg országban napirendi ponton van valamilyen szinten. Itt azok nyúznák meg azt, aki ilyet felvetne, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá és akik csont nélkül haszonélvezői lennének egy igazságosabb elosztásnak.
A jobbágy-mentalitást még nagyon soká fogja ez az ország levetkőzni. Nyugat-Európának is hosszú évszázadokra volt ehhez szüksége.
Szóval nagy kockázatot a pártok nem vállalnak, egy status quo-párti társadalmat kell meggyőzniük. Az Igen Szolidaritásnak akkor van jó esélye bejutni a parlamentbe, ha Márki-Zay nyeri az előválasztást, mert akkor bizony sok baloldali az ISZOMM-ra fog szavazni.
"mint az Összefogás O1G [...] programjának"
Látom te sem olvastad el, tessék: [link]
Egyedül a Mi Hazánk Mozgalomnak van értelmes és kézzel fogható programja.
Ez úgy lehet, hogy a többi párt szavazói elvakultak és csak a gyűlöletre fogékonyak, ezért nincs igényük programra.
Én elolvastam a programját (miután nagy nehezen megtaláltam, és rádöbbentem, hogy létezik a párt).
Tényleg a Kétfarkúak programja értelmesebb. Szanyi tíz körmével próbál kikaparni egy eszmét a húszadik század romjai alól, mely romok pont azon eszme miatt romok.
A Mihazánknak is van programja, a Kétfarkúaknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!