Mi a véleményed a mi hazánk mozgalomról?
Szerintem :Amit látok az, hogy vannak jó gondolatai csak a megnyilvanulasuk nem jó
-pl. - Kössük 8 osztályhoz a szavazati jogot!
- Legyenek bentlakásos iskolákban "a HHH-val rendelkező rétegek!
-Daral (meseorszag mindenkié)
Lopkod (LMBT zászló)
-Éget(ERRE TUDSZ PÉLDÁT)
SZOBROT DONTOGET (LMBT SZABADSÁGSZOBOR)
"-pl. - Kössük 8 osztályhoz a szavazati jogot!"
Mi is ezzel a probléma? Mert szerintem az égvilágon semmi, ez így kéne rendjén legyen, ne bízzuk az ország sorsát a 60IQ-sokra. Az összes többi, amit írtál pedig a meleglobbi-ellenességre vonatkozik. Én magam nem vagyok vallásos, de ha Magyarország egy keresztény ország (márpedig az), akkor miért is ne legyen az ember "melegellenes"? (Nem szabad gyűlölni őket, sem kirekeszteni, félre ne értsük). Konkrétan Isten kinyilatkoztatásával mennek szembe ezek az emberek. Nekem pedig ne mondja senki, hogy az ember születhet melegnek, mert ez nonszensz.
Te nem érted,hogy mit irtam
Nem az ötlet nem jó, hanem a nkiyilvánítás (mellesleg pszichológia 9.-es tananyag)Homoszexualitás nem gyógyítható és nem betegség
De ha nem hiszel az istenben, akkor miért határozza meg a kereszténység az életedet?? Xd
Masodrészt egy normális ember nem homofob és "keresztenyként is elfogadó angoltanár
A kereszténység nem egyenlő meleggyülölettel, tehát amit te osszehordtál az
" handabandabunda" Az európaiak nem a kereszténység miatt homofobok, hanem emberileg kell nézni őket is (A tulajdonságuk a homofobia, de ezt ne mossuk már össze egy hitvallással Tudtommal a hitből is azt hiszed el amit akarsz! Meg a hit /Biblia hol egzakt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!