Mit tud tenni a jobbik?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra vagyok kíváncsi ha hatalomra kerülnek milyen eszközökkel tudják az ország külföldiek által megvett részeit visszaszerezni, hogy minden kizárólag magyar kézben legyen? A fröcsögést mindkét részről hagyjuk ha lehet. Csak mint a gondolattal való eljátszásként tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok. Ha a jobbik ellenesek fröcsögnek az legalább majd őket minősíti.2010. szept. 2. 11:17
1/12 anonim válasza:
Szerintem semmilyen
ja és fröcsögni a jobbikosok szoktak általában
2/12 anonim válasza:
Ahhoz,hogy bármit is visszavegyenek a külföldiektől,és azt működtetni is tudják, rengeteg pénz kellene! Ezt pedig a Jobbik sem tudja előteremteni! Marad az álmodozás.
3/12 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy mind2 részről (jobbikos is) ne legyen fröcsögés. Erre az első mindjárt el is kezdte a jobbikra. Akkor ki fröcsög?
2010. szept. 2. 11:29
4/12 anonim válasza:
Ez csak egy hiú ábránd a Jobbik részéről... A föld alól sem tudnának annyi pénzt összekaparni,hogy minden visszakerüljön magyar kézbe!Pedig szép lenne,de kivitelezhetetlen!
5/12 anonim válasza:
ez nem fröcsögés! csak nézd meg az itteni hozzászólásokat a GYK-n!
6/12 A kérdező kommentje:
De most azt kértem, hogy ne.
2010. szept. 2. 12:01
8/12 anonim válasza:
Erős fellépés kell. Elvileg a mi országunkban vannak jogtalanul és nem mi adtuk el nekik vagy itt van valakinek pénz a zsebében ebből a dologból kifolyólag? Még, hogy visszafizetni meg sok pénz kell hozzá? Azért mert valaki, valakik saját zsebükre eladták az országot? Nem kell visszafizetni semmit. A külföldi tulajok hajtsák be azokon akiktől megvették. De ez már nem a mi magyar emberek dolga!
9/12 anonim válasza:
12:11
Ébrednie kell a magyar népnek!
De elsősorban neked, mert álomvilágban élsz.
10/12 clint válasza:
Ez hosszú folyamat lenne, de nem hinném, hogy lehetetlen.
elvileg ígyis válság van, de a luxusautók ezrével parkolnak a plázák előtt. A korrupciót fel kellene számolni, elkobozni azokat a tulajdonokat amiket ismeretlen pénzből vettek, és máris milliárdos bevétel lenne. Ezt nem kell úgy elképzelni, hogy egyik napról a másikra, de igenis el lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!