Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a szimpatikusabb? Dobrev...

Ki a szimpatikusabb? Dobrev vagy Márki-Zay?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Toroczkai
2021. okt. 13. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Épeszű ember, aki nem csak IQ-val hanem EQ-val is rendelkezik az mind azt mondja, hogy Dobrev.
2021. okt. 13. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Nekem MZP jobban tetszett. Dobrev színésznőt alakított.
2021. okt. 13. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
11%

3-as!

MZP-től nagyobb színész nem kell. Trump 2.0, idővel ti is rájöttök...

2021. okt. 13. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
4-es nézd elfogulatlanabbul. Dobrev bizony színészkedett és elég erőltetetten. MZP pedig tárgyalt.
2021. okt. 13. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Inkább nektek balosoknak kellene elfogulatlannak lennetek. Értem én, hogy mind bevagytok sz*rva Gyurcsánytól, de azért ne minden áron akarjatok már megszabadulni tőle. Egyértelmű, hogy a jobbos MZP semmivel sem lenne jobb, mint Orbán. Annyira elvakít titeket az Orbán/Gyurcsány gyűlölet, hogy a szimpla tényeket nem veszitek észre. A 3 jelöltből tény, hogy egyik sem tökéletes, de Dobrev az, aki a legkevesebb kárt tudná okozni az országnak.
2021. okt. 13. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
22%
6 Mi, balosok sosem szavaznánk Márki-Zay-ra, ezért esélytelen.
2021. okt. 13. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

3-as te már úgy ültél a tv elé, hogy annak akartad látni. Úgy könnyű.

Nem láttam az elejét, dolgoztam, de amit láttam, abból Klára volt szimpatikusabb. Az emberek, és a szív kormányzása lenne, ha ő nyerne. 💙

Én Péterre is szavazok természetesen, mert csak együtt győzhetünk, de nekem Klára a favorit

2021. okt. 13. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Egyik sem. De ha muszáj valakit írni akkor Márkit tartom "kisebb rossznak". Dobreva férje meg már egyszer majdnem tönkreb...ta az országot.
2021. okt. 13. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!