Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan létezhet olyan lélekpus...

Hogyan létezhet olyan lélekpusztítóan undorító ellen-propaganda, amit a jelenlegi kormány művel?

Figyelt kérdés
Első sorban itt a youtube reklámokra gondolok (stop karácsony és hasonlók). Egyszerűen, ilyen hogy létezhet? Ha még Magyarország abszolút ennek a kormány-maffiának az irányítása alatt is áll, az Amerikai központú youtube hogyan engedélyezhet ilyen reklámokat a videók alatt? Komolyan mondom, ezt nem tudom feldolgozni. Nincs itt valami emberi jogokat védő szervezet, ami ezt leállítaná? Egy világcég bőszen asszisztál konkrét embereket lejárató kampányhoz. Ez itt még mindig Európa, nem pedig Észak-Korea, hogy nézhetik el az EU országai azt, ami itt zajlik? A legutóbbi választási elcsalást is ide vehetném, de kb minden másodpercét a jelenlegi kormánynak. Ha EU tagok vagyunk, miért nem jönnek ide segíteni pl a németek? Szétzúzni ezt a maffiát ami gyakorlatilag bármit megtehet? Vagy igazából mindenki sz**ik Magyarországra, és oldja meg egyedül? De hogy tudná megoldani egyedül, amikor választásokon azt csal össze a jelenlegi kormány, amit csak nem szégyell? Program nélkül, kizárólag mások pocskondiázásával? A médiából trágyafolyamként ömlő hazugsággal és lejáratással? Tényleg érdekelne, hogy mehet el eddig egy kormány mindenféle következmények nélkül?

2021. okt. 13. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"miért nem jönnek ide segíteni pl a németek?"

A németek EU-s platformokon azért nem léptek fel határozottabban Orbánék ellen, mert vannak itt német autógyárak, ahova mi szállítjuk az olcsó munkaerőt. Amíg a német cégek profitja megvan, addig a németek is szemet hunynak Orbán dolgai felett, mert elsősorban a saját pénzük érdekli őket.

2021. okt. 13. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De naív vagy te kérdező, azt hiszed érdekeljük mi az EU-t? Annyira sajnálom, hogy a magyarok annyira bíznak a tagság előnyeiben közben nem látják a valós arcát az EU-nak. Őket a rabszolgatörvény amivel Orbán az olcsó és végletekig kiszolgáltatott munkaerőt biztosítja sokkal de sokkal fontosabb, a többi csak körítés. A multik fizetik az EU korrupt képviselőinek is az eltitkolt számláira a vagyonokat, mit érdeklik őket a magyar emberi sorsok? Semmit ébredj fel!
2021. okt. 13. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Úgy létezhet, hogy 12 éve bejön nekik!
2021. okt. 13. 20:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából pont erre számítottam én is. Nyugatot nem érdekli a Kelet. Ide amúgy is a szar, kispórolt nutellát küldik (ez csak egy példa volt). Csak szerettem volna megerősítést kapni.
2021. okt. 13. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
amíg a magyarok szakszervezet nélkül, munkavállalói jogok nélkül, eu átlaghoz képest negyed fizuért dolgoznak a németek autó összeszerelő gyáraiban, és amíg egész európa ide tudja hordani a szemetét égetni a magyar szemétégetőkbe, ami a magyar emberek szervezetét mérgezi szét, addig nem érdekli őket az, hogy ilyen kormányunk van.
2021. okt. 13. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Angela Merkel nagyon sok dolgot elsimított.
2021. nov. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!