Beigazolódott amit az első perctől sejtett mindenki, hogy az oltásra regisztráltak email levelezőlistája koronavírustól független fideszpropagandára lesz használva?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 07:25
1/14 anonim válasza:
Nem. Én koronavírussal, járványkezeléssel és újraindulással kapcsolatos híreket és információkat kaptam eddig oda, nem "fideszpropagandát". Persze ha valakinek minden "fideszpropaganda", annak tök mindegy. Ha nem tetszik, nem olvasod el és kész.
2/14 anonim válasza:
Oltasnal regisztracional lejetett valasztani, hogy hozzajarulsz az adataid felhasznalasahoz vagy sem ... de amugy is akarmilyen E-mail cimrol lehetett regisztralni, tehat ha valakinek uldozesi maniaja van akkor siman csinalhatott maganak egy hasznalaton kivuli cimet amit csak a regisztraciohoz hasznalt.
Ne fantazialj kerdezo, az elet sokkal erthetobb!? :)))
3/14 anonim válasza:
Gondolom az a 2 bites össz 32 iq-s agyadban fel sem villant hogy ha ekkora fidesz propaganda-diktatúra van akkor egy fake email címmel regelj be
4/14 anonim válasza:
Megnyitod a youtubeot és mindjárt szembe jön veled a fidesz propaganda.ami azért is furcsa mert a youtube politizál holott azt hinné az ember hogy semlegesnek kellene lennie.
5/14 anonim válasza:
5: reklámokból él a youtube, ez a lényege, csak szólok. Ha te fizetsz neki, a te reklámodat adja le, ennyi.
6/14 anonim válasza:
6)
"Nem jeleníthető meg hirdetés vagy olyan tartalom,amely személyek vagy csoportok ellen gyűlöletet kelt vagy hátrányos megkülönböztetésre buzdít, lealacsonyítóan nyilatkozik róluk."-írja a youtube.
7/14 anonim válasza:
7: és ez így is van. Ez a passzus nyilván nem politikai hirdetésekről szól, ha eddig nem jöttél volna rá.
8/14 anonim válasza:
8) persze hogy nem.De nézz meg pár ilyen reklámot és akkor érteni fogod.
9/14 anonim válasza:
9: én értem, miről szól egy politikai reklám, most rajtad a sor.
10/14 anonim válasza:
10) milyen sor,mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!