Akik jelenleg a Jobbikot támogatják, vagy szimpatizálnak a párttal; hogyan ítélik meg Jakab Péter politikai teljesítményét?
Én taktikai Jobbik szavazó voltam sokáig, bár jobbikos sohasem. Én azt gondolom, korrupt politikusokkal szemben úgy kell beszélni, ahogy ő azt teszi, mert nem érdemelnek jobbat.
Alapvetően tetszik, hogy kiáll az alacsony fizetésűek mellett, és hallatja a hangjukat. Én is a rabszolgatörvénynek hála, melózom heti 60 órákat, aztán az albérlet+rezsi mellett ha tudok egy keveset enni, már örülök, de nem jut arra, ha tönkremegy egy farmernadrágom vagy bármi, hogy úgy tudjak egy újat venni, hogy a másik kezembe ne harapjak bele, mert akkor valami másra nem fogja futni. És ez probléma. Azt gondolom, a következő kormányban lenne helye, egy minisztérium élén akár, ami azzal foglalkozik, hogy a vidéki, Pesttől távol eső városok gyáraiban is megkapják a dolgozók legalább a 300 ezret. KEZDETNEK.
Az egyetlen olyan pártvezető, aki tartja magát ahhoz, amiben megállapodtak és nem nyilatkozgat, posztolgat, minősítget, hogy róla szóljanak a hírek.
Én szeretem a korrekt dolgokat, így számomra szimpatikus.
A megítélését meg az fogja eldönteni, hogy az összefogás részeként a Jobbik milyen eredményt ér el a választáson. Ha nyernek semmit nem kell magyaráznia, és hős lesz, ha vesztenek, akkor meg úgy is rá fog mutogatni mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!