Tiszteled Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 00:38
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
44 szavazat
3/7 anonim válasza:
Miert ne tisztelnem? Jobb karriert futott be idaig is mint en ... mondhatni tobbre vitte nalam, szoval termeszetesen minden tiszteletem az ove! :)))
4/7 anonim válasza:
Nem. Engem ő nem képvisel, mert kizárt a magyarságból, következésképp nekem nem miniszterelnököm, és nincs is miért tisztelnem
5/7 anonim válasza:
Nem. Miért tisztelném azt, aki a nemzetem kiirtásán dolgozik?
6/7 anonim válasza:
Megosztotta az országot, magyar a magyarnak ellensége lett miatta. Külföldön normális politikus szóba sem áll vele.
Eladta az országot kilóra a kínaiaknak és az oroszoknak, ezeknek lett az európai láncos kutyája.
Hazudik.
Az ország vagyonát ezer milliárd szám odaadta mindenféle egy hete alakult fideszes alapítványoknak.
Kitömte az adófizetők pénzével a családját és a haverjait. Százmilliárdokat költ az adófizetők pénzéből a beteges foci mániájára.
Az oktatás egyre silányabb.
Az egészségrendszer... hagyjuk.
STB...
Ezek közül mégis melyik az, ami miatt tisztelnem kéne?
Az egész bandája egy rákos daganat Magyarország testében.
7/7 anonim válasza:
A tiszteletet ki kell érdemelni. Csak azért mer _papíron_ ő a miniszterelnök, attól még egy hazug suttyó tolvaj aki tönkretette az országot, egy ilyen embert nincs miért tisztelni és soha nem is fogok. Egy mezei melóst 1000x jobban tisztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!