Szerinted Orbán Viktor cigány?
Figyelt kérdés
Annyian írták itt ezt, viszont nem néz ki annyira cigányosan.2021. okt. 12. 20:12
11/29 anonim válasza:
Parasztosított cigány.
Avagy aaaafődrő gyűtt moré !
Látni a fiatal képein,hogy tisztára sőtétitett paraszt karaktere van !
Most fehérebbnek tűnik,mert vagy erősebb lámpákkal világítják,,vagy májkűl dzsekszon....
12/29 anonim válasza:
Annyira cigány, mint ahogy nekem büdös a kakim.
13/29 anonim válasza:
Hogy ő cigány: nem, bár néha úgy viselkedik mint egy vajda.
Voltak cigány felmenői: valószínű, főleg a lányán látszik,
bár a zsidó arcvonások egyértelműbbek Orbán Viktoron.
Hogy nevet váltot? Ő biztos nem, apja, és nagyapaj biztos Orbán néven született.
14/29 anonim válasza:
A nagyapja váltott nevet, úgy tudom, ő még Orsós volt.
15/29 anonim válasza:
#14: vagy nem, mert sokat nem lehet tudni róla.
Bár amilyen elképesztő történetek keringenek róla, nem kizárt.
16/29 anonim válasza:
Úgy tudom, apai ágon vannak cigány felmenői, de nem 100%-ban cigány, hanem kevert.
17/29 anonim válasza:
Nem. Ha az alapján, hogy "felmenői között valaha volt egy", valószínűleg mindenki cigány Magyarországon.
18/29 anonim válasza:
Igen, amikor eljöttem a cégtől, akkor tudtam meg, hogy majdnem mindenkiben volt cigány vér. És ahol lakom, ott is minden szomszédban van, de azért Orbán fejű ember nincs, az arcuk azért harmonizáltabb.
19/29 anonim válasza:
Végül is lop furcsán beszél szereti a focit
20/29 anonim válasza:
17# nem nem én vissza tudom követni egészen mátyás koráig a családfám és csak demeter volt közte ami köztudottan nem cigány név (tekintve hogy a cigók a rákóczi szabadsáharc után jöttek be így elég egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!