Ha lenne egy újabb taxisblokád szerű megmozdulás az üzemanyagárak miatt, csökkentené a Fidesz az árakat?
A taxisblokád idején az összes parlamentben ülő öltönyösnek barna lett a bugyija, eléggé betojtak, de jogosan.A taxisblokád is jogos volt.
Vajon a kormány elkezdené-e csökkenteni az árakat, egy ilyen után?
4:
Az adó nem üzemanyagár, hanem adó.
De a vételárban ki kell fizetni. Még olyan adó is van, amit akkor kell fizetni, ha nagyon olcsó lenne a nyersolaj.
6:
Nálunk ez a megszokott forma. Az USA-ban a blokkon magát a termék árát látod, és alatta pluszban az adót.
Nálunk nincs külön föltüntetve az adó, csak a végösszeget látod bármit vásárolva.
Az most mindegy.
Engem rohadtul nem érdekel, hogy hányféle tételből jön ki a végösszeg és ebből mennyi a termék értéke, csak az, hogy mennyit kell kicsengetni 1 liter benzinért.
Az meg kiba qrva sok jelenleg.
A napokban valahol láttam is mit mondott Szíjjártó arról, hogy ez miért a kormány hibája. 🤣
Bár ő nem a saját kormányára gondolt.
8:
Nekem nem gond 1000 forinttal többet fizetni 20 liter benzinért (egy hónap alatt emelkedett az ár ennyire), de ha kétezerrel kell többet fizetni 20 liter benzinért, nekem az se gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!