Márki-Zay Pétert a vállalhatatlan, hazaárulózós kijelentése után hazugságon kapták, a kisvárdai jobbikos jelölt cáfolta hazug állítását. Mit szóltok Márki-Zay hazugságához?
"Itt vannak velünk azok a jobbikos alapszervezetek, amelyek a pártvezetés tartózkodó álláspontja mellett is kimondták azt, hogy engem támogatnak, Keszthelytől Kisvárdáig."
Ezt állította Márki-Zay Péter a vasárnapi kampányrendezvényén az előválasztás második fordulójának nyitányán.
Ezt a kijelentést azonban Tóth Viktor, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3-as választókerületének az előválasztáson győztes jobbikos jelöltje facebookos oldalán cáfolta.
"Többen is jelezték felém, hogy Márki-Zay Péter fővárosi nagygyűlésén hangzott el, hogy a kisvárdai Jobbik is jelen van a rendezvényen. A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy a valóság az, hogy sem én, sem a választókerületünk jobbikos alapszervezeteinek tagjai nem vettek részt a kampányeseményen. Ezt a döntésünket pedig mindenkinek illendő lenne elfogadnia." - írta Tóth Viktor, hozzátéve, hogy személy szerint ő arra fog szavazni az október 16-ig tartó második fordulóban, aki az önmérséklet, a szerénység és a kompromisszumkészség erényeit „a legszorgalmasabb gyakorolja, és erre inti a követőit is”.
Egészséges szkepticizmussal kell most már kezelnünk Márki-Zay Péter önhatalmúlag tett kijelentéseit.
Erőlködj csak.
Akkor is MZP...és le a csüngőhasú kondájával. 🤣🤣🤣
Márki Zay tipikusan az az eset, amikor az egoista embert ismeretlenül isteníteni kezdik.
Belehibáz! Politikai szempontból már több nagy hibát vétett..
"csüngőhasú kondájával"
Márki sokkal rondább férfi, mint Orbán. Egy borzos fejű roma feketepéter.
Nem tudom, én a nőkre izgulok.
MZP is Gyurcsányozik. A Fidesz is.
Rakd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!