Jobb oldaliak, készültök valami túlélésre, ha az ellenzék nyer? Úgy értem élelmiszer, víztartalék, területvédelem, fegyverkezés, preppet tartalékok stb
Az első állítás helytálló, az utóbbi is. valóban nem jobboldali, szélsőjobb. Vagy azon túl.
A kérdésre: valami fieszes katyvasz ez? Először is ilyen "túlélésre" nem lehet készülni. Ezt csak Rákosiék hitték, nekik legalább volt némi hozzáértésük. Demizsonban akarod a vizet tárolni? Veszel még három mélyhűtőt? Röhej. Másodszor, senkinek nem kell túlélni. A "jobboldali" dolgozik tovább, ahogy eddig is. Kapja a fizetését, ahogy eddig is (aztán majd jobban). Mert ha nem, akkor ki fog dolgozni? már eddig is nagy a hiány. Ha viszont a Fideszre gondoltál, természetesen a legfőbb felelős vezetőire, nekik se kell készülniük. Hivatalból fogják megkapni. Mikor az étkezés következik.
Sőt, ha úgy nézem, az összefogásban a Jobbik, a Momentum, az UVNP és az MMM is jobboldali.
Balosnak marad a DK, a roncs mszp, és a Párbeszéd. Az LMP meg olyan se nem hal, se nem hús.
Bocs, nem neked válaszoltam, csak a kérdező ideböffenete közben eltűnt a #2 helyről.
Kedves Honfitársam!
Én az ellenzék legyőzésére készülök. Bárki, akarom mondani Márki is jöhet!
Üdvözlettel: dr. Orbán Viktor miniszterelnök
Hát, a héten levágtunk 3 disznót, vettünk még egy hűtőládát. Múlt héten fúrattunk kutat, vízszűrő holnap beépítésre kerül.
A két kutyánk mellé vettünk még 2- őt, tavaszra megnőnek, és a kerítést két hete megerősítettük szögesdróttal, valamint felszereltünk 4 dbbi fra HD kamerát.
Apám, és a bátyám vadász, a lőszer készletet megnégyszereztük.
Preppel már tavaly teleültettem az egész kertet, úgyhogy annyi preppünk van, hogy eladni is tudok belőle, csak hogy a fenti rengeteg kiadást tudjuk fedezni. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!