IV. KecskeShajt kérdése:
Hogyhogy senki nem próbálja kihasználni a Jobbik és Jakab gyengeségét az ex-Jobbikos vezetők közül?
Figyelt kérdés
Vona megfogalmazott egy ötpontos kritikát, de semmi több.
Volner közzétett egy videonyilatkozatot, de semmi több.
Toroczkai egyáltalán nem is nyilatkozott, vagy nem találtam meg.
Vona és Volner is mondhatná azt, hogy Jakab alkalmatlan a vezetésre, de majd ők visszatérnek.
Toroczkai mondhatná azt, hogy a Jobbik megbukott, Jakab oszlassa fel a pártját, a tagság pedig csatlakozzon a Mi Hazánkhoz. Csak nem maradna hatástalan egy ilyen akció.
2021. okt. 11. 21:19
1/8 anonim válasza:
Volnernek saját pártja van, Vona meg nem akar már politizálni, Toroczkait meg akik tartják valamire már rég követték. Ennyi.
2/8 anonim válasza:
A jobbikosok nem kérnek a szélső jobból. A jobbikos mandátumon élősködő szélsőjobbosok mint Fülcsi Erik,VolNER, Dúrós, Torosszkai, de még Szanyi kapitány se fog az országgyűlés közelébe se kerülni többet.
3/8 anonim válasza:
"de majd ők visszatérnek"
Tudod ki akar visszamenni abba a fertőbe :D Eljött onnan már minden értelmes politikus, nem véletlenül.
4/8 Nemzeti konzervatív válasza:
Én Mi Hazánkos vagyok, És 2022-től már nem vesznek át embert a bukott Jobbikból, mert akik ma is ott vannak már inkább balosok és nem megbízhatók. Ez belső szabály.
5/8 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy Adolf a példaképed minket magyarokat is a kamrákba vitt volna? Még jó, hogy elbukott.
6/8 Nemzeti konzervatív válasza:
Kinek a példaképe Adolf? A karlendítős gyerekek a Jobbik-ban vannak.
7/8 anonim válasza:
MErt Torosszkai , Novák Elcsi és csaja megdúrt dorci egy ma született angyalok.
8/8 A kérdező kommentje:
Aha, kinek a példaképe? Német volt, a faj mindenhatóságában is csak ők hisznek, például Mussolini tagadta azt.
2021. okt. 12. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!